Trafic rutier RESTRICŢIONAT sâmbătă în zona Bd. Unirii pentru un concurs de bicicleteTraficul rutier se va restricționa sâmbătă, pe perioada unui concurs ciclist, pe Bd. Mircea Vodă, între Bd. Octavian Goga și Str. Sfânta Vineri și pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu și Str. Lucian Blaga, precum și pe străzile care acced în Bd. Unirii, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Trafic rutier RESTRICTIONAT sambata in zona Bd. Unirii
Trafic rutier RESTRICŢIONAT sâmbătă în zona Bd. Unirii

Potrivit programului evenimentului, sâmbătă, între orele 07,00 și 09,00, va avea loc afluirea participanților în parcarea adiacentă a Bibliotecii Naționale (Bd. Mircea Vodă), iar între orele 09,30 — 13,30, concursul de biciclete, pe traseul: Bd. Mircea Vodă/Bd. Unirii (start) — Bd. Unirii până la Str. Lucian Blaga — întoarcere pe Bd. Unirii până la Piața Unirii (fără a se afecta traficul rutier pe Bd. I.C. Brătianu) — întoarcere pe Bd. Unirii până la intersecția cu Bd. Mircea Vodă (sosire).

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de bicicliști și să respecte semnalele polițiștilor rutieri", se arată în comunicat.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Etichete: concurs biciclete bucuresti, trafic restrictionat bucuresti, trafic restrictionat bulevardul unirii

0/1 COMENTARII
fix
12 aug 16:39
+0
VOTURI
-0
Cum, si nu se blocheaza traficul in Baneasa din cauza a doi-trei tineri care se joaca cu bicicletele si inchid un maaare bulevard?
Dna Firea, iar or sa va umple miile de bucuresteni blocati in trafic mailul personal cu plangeri!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE