Traficant de droguri din Bucureşti, REŢINUT: Ce au descoperit procurorii în locuinţa saUn traficant de droguri din Bucureşti a fost reținut de procurorii DIICOT, după ce în locuința sa a fost găsită cantitatea de 1,1 kg de cannabis.

Traficant de droguri de mare risc din Bucuresti, prins de procurori
Traficant de droguri de mare risc din București, prins de procurori
Foto: ziuanews.ro

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Marius Cristian Niculescu, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut miercuri pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, el fiind dus joi la Tribunalul Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii susțin că, începând cu luna noiembrie 2016, Marius Cristian Niculescu a comercializat pe raza municipiului București droguri de risc, și anume cannabis, la prețul de 60 lei gramul. Drogurile erau deținute într-un apartament în care bărbatul locuia împreună cu mama sa și erau destinate aprovizionării mai multor consumatori ce făceau parte din rândul prietenilor sau cunoștințelor sale.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Niculescu situată pe raza sectorului 3 din București, anchetatorii au găsit și ridicat cantitatea de 1.164 g de canabis, care are o valoare pe piața neagră de aproxmativ 70.000 de lei.

Acțiunea a fost realizată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale.

Etichete: Bucureşti, droguri, droguri Bucureşti, traficant de droguri

0/1 COMENTARII
Andrei
10 Mar 11:00
+0
VOTURI
-0
Ce tampiti, cannabis, de mare risc? Mai bine sa o legalizeze si sa o taxeze, sa aiba bani de furat din buget.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE