Traficanți de arme italieni, prinși într-un hotel de lux din BucureștiDoi italieni care traficau arme în România au fost prinşi de polițiști în Capitală.

Traficanti de arme italieni, prinsi intr-un hotel de lux din Bucuresti
Traficanți de arme italieni, prinși într-un hotel de lux din București
Foto: observatorulph.ro

Oamenii legii au descins, în noaptea de miercuri spre joi, într-o cameră dintr-un hotel de lux din Bucureşti, unde au găsit mai multe arme, informează realitatea.net.

Au confiscat şapte arbalete, cinci puşti şi 15 pistoale cu aer comprimat, dar şi 27 de pistoale cu gaz. Suspecţii au fost duşi la sediul IPJ Ilfov, unde au fost audiați.

Autoritățile fac percheziții și joi dimineață, într-un alt dosar, la persoane bănuite de contrabandă cu articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice contrafăcute. 20 de percheziții domiciliare au loc astfel în județul Giurgiu și în București, la locuinţele a 11 persoane şi la punctele de lucru ale unor societăți de turism internațional.

Persoanele ar fi introdus în țară, în vederea comercializării, articole de îmbrăcăminte, încățăminte și cosmetice contrafăcute, aduse din Turcia, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Polițiștii au indisponibilizat, pe parcursul cercetărilor, bunuri contrafăcute în valoare de 2.000.000 de lei.

Etichete: hotel de lux, percheziţii, trafic de arme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE