Trafic BLOCAT pe Valea Oltului, din cauza unor căderi de stânciO serie de căderi de stânci au blocat complet traficul pe Valea Oltului, marți. După intervenția drumarilor, circulația a fost redeschisă, pe un fir.

Traficul BLOCAT pe Valea Oltului, din cauza unor caderi de stanci
Traficul BLOCAT pe Valea Oltului, din cauza unor căderi de stânci
Foto: tribuna.ro

La faţa locului au ajuns la faţa locului şi au reuşit să dea drumul la circulaţie pe un singur fir, ruta Râmnicu Vâlcea- Sibiu.

În Călimăneşti au căzut cantităţi mari de piatră care au rupt pur şi simplu plasele de protecţie. Din cauza ploilor din ultimele zile, terenul de pe versanţi s-a îmbibat cu apă şi a luat-o la vale. Potrivit România TV, pe DN7 există în continuare pericolul ca pe carosabil să cadă pietre mari, anunță romaniatv.net.

"În acest moment mai este blocat un fir de circulaţie pentru că sunt stânci mari care nu s-au putut înlătura cu utilajele pe care le avem în dotare. Se încearcă spargerea bolovanilor. În zona respectivă exista o lucrare de protecţie cu plase ancorate, însă stâncile foarte mari au rupt plasele", a declarat Lăcrămioara State, Şef Drumuri Naţionale Vâlcea.

Etichete: caderi de stanci, trafic valea oltului, valea oltului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE