Traficul feroviar spre Bucureşti, întârziat din cauza unor furturiTraficul feroviar se desfăşoară cu dificultate în apropiere de Bucureşti, pe secţiunea Buftea-Periş. Purtătorul de cuvânt al CFR-Infrastructură, Oana Brânzan, a declarat că traficul feroviar a fost afectat de furtul unor componente ale sistemului de dirijare.

Traficul feroviar spre Bucuresti
Traficul feroviar spre Bucureşti
Foto: stiri.mersultrenurilor.ro

"Persoane necunoscute au sustras componente, cum ar fi transformatori sau bobine, ceea ce a afectat traficul feroviar. În acest moment, trenurile circulă la cale liberă între Buftea şi Periş. Cale liberă înseamnă că pe porţiunea respectivă, între Buftea şi Periş, trenurile sunt puse în circulaţie pe rând după verificarea pe teren a aparatelor de cale. Până la această oră au fost înregistrate întârzieri de aproximativ 600 de minute pentru 20 de trenuri. Sunt afectate trenurile care circulă dinspre Moldova, Ardeal sau Braşov. De fapt, aproape toată circulaţia este afectată. În acest moment echipele de intervenţie sunt la faţa locului şi desfăşoară lucrări pentru înlocuirea componentelor sustrase, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiţii de siguranţă", a declarat Oana Bârzan, citată de rador.ro.

 

Etichete: întârzieri trenuri

0/1 COMENTARII
gherman ana letitia
07 oct 13:55
+0
VOTURI
-0
Pe ruta Tulcea-Bucuresti, pe care eu circul saptamanal, intarzierile de 45 minute sunt o regula; motivul:s-au furat contactoarele sau fire sau cabluri sau alte componente , la alegere. Nu cred ca de peste 8 luni de zile aceste componente nu s-au inlocuit sau ca ele se fura in fiecare zi. Cert este faptul ca platim bilei pentru un tren I-R dar mergem cu personalul asa incat o distanta de 295 km o parcurgem in aproape 6 ore iar costul este de 64,70 ca pentru IR. Cat de corect vi se pare?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE