Traficul în Bucureşti, ÎNGREUNAT din cauza cortegiului funerar al interlopului Fane SpoitoruFane Spoitoru este înmormântat, sâmbătă, cu mare fast. Din cortegiul funerar al interlopului nu au lipsit zecile de maşini de lux, mii de oameni fiind prezenţi pentru a-l duce pe ultimul drum pe acesta. Din cauza cortegiului funerar, traficul a fost blocat în oraşul Pantelimon, sâmbătă la prânz. Aglomeraţia s-a mutat ulterior în Capitală, Fane Spoitoru fiind înmormântat la cimitirul Bellu. 

Traficul in orasul Pantelimon, BLOCAT din cauza cortegiului funerar al interlopului Fane Spoitoru (Foto evz.ro)
Traficul în oraşul Pantelimon, BLOCAT din cauza cortegiului funerar al interlopului Fane Spoitoru (Foto evz.ro)

La înmormântarea lui Fane Spoitoru au participat mii de persoane, multe din acestea venind cu maşini de lux.

Cortegiul funerar a blocat oraşul Pantelimon, sâmbătă, acesta fiind însoţit de orchestră şi coroane înalte de până al doi metri, anunţă Realitatea TV. 

Aglomeraţia s-a mutat apoi în Capitală, interlopul fiind înmormântat la cimitirul Bellu. 

Interlopul Fane Spoitoru a murit în urmă cu o săptămână, la vârsta de 57 de ani, într-un spital din Israel. El fusese internat, luna trecută, din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Pe numele său adevărat Titişor Ion, fostul lider al lumii interlope a mai avut probleme grave de sănătate. Cu ani în urmă, Fane a fost diagnosticat cu o boală gravă şi a fost operat la Constanţa, de acelaşi medic care i-a salvat viaţa şi în anii '90, când a fost împuşcat de poliţistul Nelu Florea, plutonierul căruia Spoitoru i-a tăiat mâna cu o sabie.

În urma operaţiei de la Constanţa, Fane Spoitoru a căpătat o infecţie puternică la plămâni şi a fost internat, din nou, într-un spital privat din Bucureşti. Ulterior, acesta a plecat în Israel, unde medicii l-au pus pe picioare. În urmă cu aproape o lună, el a ajuns în stare gravă, la o clinică din Israel, iar joi a încetat din viaţă.

Cunoscutul interlop, a părăsit penitenciarul Jilava, fiind eliberat condiţionat în anul 2003.

Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul Parchetului privind menţinerea în arest a lui Titişor, judecătorii apreciind că acesta poate fi eliberat condiţionat, conform legii. 

În luna iunie 2003, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Fane Spoitoru la şase ani de închisoare. Sentinţa a rămas definitivă după ce nici inculpatul şi nici procurorii nu au contestat-o. Curtea Supremă de Justiţie a hotărît, în urmă cu un an, ca procesul să fie rejudecat, iar Tribunalul Bucureşti a reluat dezbaterile.

În vara anului 1992, în urma unui scandal izbucnit în faţa fostei discoteci Vox Maris din Bucureşti, Spoitoru l-a rănit grav cu o sabie ninja pe poliţistul Nelu Florea. La rîndul său, Fane Spoitoru a fost împuşcat de poliţist. Cei doi au fost internaţi, pentru intervenţii chirurgicale.

La un an de la scandal, Fane Spoitoru a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de omor, în legătură cu rănirea gravă a poliţistului. Ulterior, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au dispus suspendarea judecării procesului, pentru că Titişor era foarte bolnav şi nu putea să se prezinte în faţa instanţei.

În perioada suspendării procesului, în 1995, Titişor a fost arestat pentru complicitate la tîlhărie şi trimis în judecată la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. În ianuarie 1996, această instanţă a suspendat procesul lui Titişor pentru două săptămîni, punîndu-l în libertate pentru a fi internat la Spitalul Fundeni, unde trebuia să fie operat. Între timp, Fane Spoitoru a fugit în Canada.

În 1997, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Ion Titişor, în lipsă, la nouă ani de închisoare pentru tentativă de omor comisă asupra poliţistului Nelu Florea.

Fane Spoitoru a fost expulzat în România, în iulie 2000, de către autorităţile canadiene.

Etichete: deces, fane spoitoru, inmormantare fane spoitoru, moarte, oras pantelimon, trafic

0/1 COMENTARII
Doru
16 apr 15:23
+0
VOTURI
-0
Aia a fost Romania in care am trait in anii 90' ...tara in care tiganii faceau legea .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE