Traficul pe Autostrada Soarelui, blocat, luni, din cauza unui accidentLuni, traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost îngreunat din cauza unui accident. Pentru salvarea victimelor accidentului a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD.

Accident pe A2
Accident pe A2
Foto: realitatea.net

Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost provocat de o explozie a cauciucului. Maşina, o Dacie Solenza, s-a lovit apoi de parapet. În urma accidentului, un copil şi tatăl acestuia au nevoie de îngrijiri, informează stirileprotv.ro.

Din cauza accidentului, autostrada a fost blocată la Feteşti, iar cozile s-au întins pe 10 kilometri.

După ce la sfârşit de săptămână 200.000 de persoane au dat năvală la mare, mulţi turiăşti au amânat întoarcerea spre casă pentru luni, crezând că drumul va fi mai liber. Însă, realitatea i-a contrazis.

Dacă la prima oră erau probleme dinspre Bucureşti spre Constanţa, la ora 10 coada s-a mutat pe celălat sens. Totul din cauza cabinelor de taxare.

În prezent, la Feteşti funcţionează 6 staţii de taxare plus una suplimentară, 5 deschise spre Bucuresti, iar alte două înspre Constanta. Dar nici aşa nu au făcut faţă numărului mare de maşini care circulă bară la bară.

Etichete: Autostrada Soarelui, trafic blocat, trafic rutier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h