Traficul pe Valea Oltului, BLOCAT de 20 de ore. RUTE ALTERNATIVE de circulaţieTraficul pe Valea Oltului, pe drumul naţional DN 7, între localităţile Brezoi şi Călimăneşti, este închis de aproximativ 20 de ore, după ce două tone de bolovani căzuţi de pe versanţi au acoperit şoseaua. Circulaţia ar urma să fie reluată miercuri dimineaţa, potrivit unui comunicat al CNADNR.

Traficul pe Valea Oltului, BLOCAT de 20 de ore. RUTE ALTERNATIVE de circulatie (Foto realitatea.net)
Traficul pe Valea Oltului, BLOCAT de 20 de ore. RUTE ALTERNATIVE de circulaţie (Foto realitatea.net)

Conducătorii auto sunt anunţaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR Serviciul Rutier şi să folosească următoarele rutele ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem Făgăraş Braşov) sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria Haţeg Petroşani Tg. Jiu).

Marţi, în jurul orei 19.00, utilajele au eliberat un sens de mers, iar traficul a fost reluat timp de o oră, după care a fost închis din nou, pentru că salvamontiştii care au inspectat versantul de pe care au început să cadă pietre au stabilit că există pericolul ca bucăţi de bolovani să se desprindă şi pe timpul nopţii, scrie realitatea.net. 

Etichete: pietre versanti, rute ocolitoare, trafic blocat valea oltului, valea oltului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE