Traficul rutier ÎNCHIS pe Podul de la Giurgiu, de vineri până duminică, în prima parte a zileiCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că în perioada 21.10.2016 - 23.10.2016, în intervalul orar 07:25 – 12:20, traficul rutier va fi închis pe podul de la Giurgiu situat pe DN 5 la km 64+884, în vederea efectuării încercărilor statice şi dinamice necesare testării siguranţei în exploatare a suprastructurii podului.

Pod Giurgiu
Pod Giurgiu

Încercarea în regim static constă în dispunerea pe suprastructura podului a unor convoaie de probă formate din vehicule cântărite în prealabil. Numărul și greutatea vehiculelor de încercare, precum și pozițiile acestora pe structură, se stabilesc astfel încât eforturile și deformațiile produse pe durata încercării să fie aproape de starea de solicitare produsă de convoaiele ce tranzitează podul în mod normal.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Etichete: giurgiu, lucrari pod giurgiu, pod Giurgiu, pod giurgiu inchis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE