TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu16 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pe data de 30 octombrie 2015, se află în continuare internate în spitale din ţară şi din străinătate. Alte 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, de atunci până în prezent. 

TRAGEDIA COLECTIV.16 raniti din club, inca internati in spitale, la aproape trei luni de la incendiu
TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în spitalele din Capitală mai sunt internate două victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, una dintre acestea fiind în stare critică.

Cei doi pacienţi se află la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti, respectiv la Spitalul C.C. Iliescu.

TRAGEDIA COLECTIV: O victimă din club povestește cum a călcat pe alți răniți pentru a se salva

Jurnalistul Cristian Matei (40 de ani), editor la www.stirileprotv.ro, este unul dintre supravieţuitorii incendiului de la clubul Colectiv. El a stat timp de trei săptămâni în comă şi acum a dezvăluit în premieră cum a trăit fatidica noapte de 30 octombrie. Într-o mărturisire emoționantă, el povestește că a fost nevoit să calce pe trupurile altor răniți blocați la intrarea în club, pentru a se putea salva.

În spitalele din străinătate se află internaţi 14 răniţi în incendiul din Coletiv, între care şi un cetăţean german.

În Belgia sunt 7 persoane, în stare stabilă; în Olanda - o persoană, în stare stabilă; în Germania - 3 persoane, în stare stabilă (dintre care şi cetăţeanul german); în Marea Britanie - 3 persoane internate, în stare stabilă, informează realitatea.net. 

TRAGEDIA COLECTIV:Pavlos, tânărul care şi-a salvat prietenul din foc,a ieşit de la Terapie Intensivă

Pavlos Gabriel Popovici, tânărul care a intrat a doua oară în incendiul din Club Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile, a ieşit de la Terapie Intensivă, diupă mai bine de două luni şi jumătate de spitalizare.

INCENDIU COLECTIV. Raportul în cazul incendiului produs în clubul Colectiv este finalizat

INCENDIU COLECTIV. Directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) din Petroșani a declarat că draftul raportului în cazul incendiului produs în clubul Colectiv este gata.

 Etichete: incendiu colectiv, raniti internati spitale, tragedia colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE