TRAGEDIA #COLECTIV. Andrei Găluţ organizează un concert-tribut pentru victimele incendiului din clubTRAGEDIA #COLECTIV. Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity", este decis ca atunci când starea de sănătate îi va permite să organizeze un ultim concert în memoria colegilor săi de trupă şi a celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club Colectiv. 

TRAGEDIA #COLECTIV. Andrei Galut organizeaza un concert-tribut pentru victimele incendiului din club (Foto evz.ro)
TRAGEDIA #COLECTIV. Andrei Găluţ organizează un concert-tribut pentru victimele incendiului din club (Foto evz.ro)

TRAGEDIA #COLECTIV. Potrivit unor apropiați ai lui Andrei Găluţ, acesta îşi doreşte din tot sufletul să mai urce o dată pe scenă. De fapt, pentru ultima oară. Pentru că, spun sursele citate, după ce va organiza și susține un concert-tribut, alături de alți artişti, pentru toți cei care au murit în Clubul Colectiv, Andrei este decis să semneze "oficial" dispariția trupei în care a activat atâtia ani, scrie spynews.ro.

CITEŞTE ŞI Mesajul emoționant al lui Andrei Găluţ la 3 luni de la Colectiv: "O palmă cruntă de la viaţă..."

TRAGEDIA #COLECTIV. Patru membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Singurul supravieţuitor al formaţiei este solistul Andrei Găluţ. Artistul a transmis un mesaj emoţionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special "Best Romanian Rock Ambassador".

Tânărul se simte puţin mai bine şi încearcă să depăşească drama prin care trece. El se află încă internat în spitalul din Olanda în care a suportat o serie de intervenții chirurgicale dificile.

Fotografii noi cu Andrei Găluţ, supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, după tragedia Colectiv

TRAGEDIA #COLECTIV. Singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, după tragedia din Colectiv, a publicat sâmbătă două fotografii pe Facebook, înlocuindu-şi astfel vechile imagini de profil şi de copertă de pe reţeaua de socializare.

TRAGEDIA #COLECTIV. În incediul din Colectiv, Andrei Găluţ şi-a pierdut atât colegii de trupă, el fiind singurul membru al formaţiei care a supravieţuit, cât şi iubita cu care urma să se căsătorească.

Etichete: #Colectiv, Andrei Galut, concert tribut, incendiu colectiv, ultim concert

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE