TRAGEDIA COLECTIV. Cătălin Scânteie acuză că au dispărut donaţiile din campania Andreei MarinUnul dintre supravieţuitorii tragediei din Clubul Colectiv, Cătălin Scânteie, acuză că banii strânşi într-o campanie umanitară derulată de Andreea Marin au fost folosiţi şi spune că niciuna dintre victime nu a primit donaţii în urma evenimentului caritabil organizat de aceasta. 

Cătălin Scânteie, una din victimele care a supraviețuit tragediei din Club Colectiv, face noi dezvăluiri. Acesta avertizează pe pagina sa de Facebook că o nouă "ţeapă" se conturează în ceea ce privește donațiile făcute pentru victimele incendiului izbucnit în noaptea de 30 octombrie.

Cum arată mâinile lui Cătălin Scânteie, la două luni de la incendiul din Colectiv. FOTO

Cătălin Scânteie, unul dintre răniţii din Clubul Colectiv, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cutremurătoare cu rănile provocate de arsuri. Acesta a mers pe 30 octombrie la concertul Goodbye To Gravity împreună cu soţia sa, Sanda, şi amândoi au suferit arsuri grave.

Scânteie spune că în data de 29.11.2015, Andreea Marin a organizat un eveniment caritabil unde invitat special a fost artista Angela Gheorghiu. Prețul unui bilet la acest eveniment a costat 350 lei, bani care ar urma să ajungă la victimele din Colectiv și la rudele celor care au pierit în flăcări. Cătălin Scânteie spune însă că la șase săptămâni de la acest eveniment caritabil, nimeni din cei amintiți mai sus nu a intrat în posesia vreunei sume de bani.

"Uşor-uşor prinde contur o nouă "țeapă" cu fondurile strânse din donaţiile pentru Colectiv! De data aceasta este vorba de "Fundaţia Preţuieşte viaţa" patronată de zâna Andreea Marin care a organizat un eveniment caritabil pe 29.11.2015 unde invitat special a fost Angela Gheorghiu. Au trecut mai bine de 6 săptămâni de la eveniment şi desigur strângerea fondurilor, însă nici până acum banii nu au ajuns la supravieţuitorii din Colectiv sau rudele acestora. ‪#‎ImpreunaRezistam‬ Ce facem, fraţilor? O luăm de la capăt? Presimt că ne vom distra maxim anul acesta", a scris Cătălin Scânteie pe pagina sa de Facebook, conform romaniatv.net.

Mai mult, una dintre rudele răniţilor din Colectiv a atacat-o dur pe Andreea Marin.

Ulterior, Cătălin a primit un răspuns din partea fundaţiei care explică motivul pentru care banii nu au intrat încă în conturi.

"Între timp s-au mai calmat spiritele şi speram că totul va fi ok în zilele ce urmează... Se pare că de vină ar fi distribuitorii de bilete. De asemenea, ultimul meu coment, suna aşa:

Se pare că tot rău-i spre bine... De final... Am făcut această postare deoarece în cursul zilei de azi nu am primit răspuns din partea Fundaţiei "Preţuieşte Viaţa". Faţă de mesajul de mai sus, limbajul folosit, a fost unul decent, dar din păcate fără efect până mai devreme... Din fericire, dar din păcate prea târziu, în timp ce mă conversam public cu doamna Andreea Marin (în urmă cu 30 minute)...cineva din anturajul dânsei, la ora 21:11 mi-a răspuns pe mail la întrebările adresate atât direct pe site-ul fundaţiei, cât şi pe pagina de Facebook prin mesaj privat. Sperăm cu toţii la o soluţionare favorabilă... deşi am înţeles că pe 8.12.2015, un mesaj aproape identic a fost trimis unui supravieţuitor din Colectiv în care i se promitea că la sfârşitul săptămânii 7-13 decembrie, se va face "bilanţul". Cum de atunci nu s-a mai auzit nimic, era normal să ne autosesizăm şi să reacţionăm cumva în acest sens. Seară bună tuturor şi multă-multă sănătate!", a scris Cătălin pe Facebook.

Etichete: Andreea Marin, angela gheorghiu, bani, campanie umanitară, catalin scanteie, donatii, fundatie andreea marin, tragedia #Colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE