TRAGEDIA #COLECTIV. Comemorare cinci luni de la incendiul din club, miercuriUn eveniment de comemorare a victimelor incendiului din Colectiv va avea loc, miercuri, începând cu ora 18,00, în fața clubului, marcând astfel cinci luni de la tragedie.

TRAGEDIA #COLECTIV. Comemorare cinci luni de la incendiul din club, miercuri (Foto facebook ImpreunaRezistam)
TRAGEDIA #COLECTIV. Comemorare cinci luni de la incendiul din club, miercuri (Foto facebook ImpreunaRezistam)

"Ne vedem pe 30, cu flori și lumânări. Nu uitați de Colectiv! Ei au plecat, noi am rămas...", scrie pe pagina de Facebook a grupului #Împreună Rezistăm.

Reacţie dură a unui rănit de la COLECTIV după ce patronii clubului au scăpat de arestul la domiciliu

Pe 2 decembrie, grupul #ÎmpreunăRezistăm, constituit din voluntari, anunța că îi va comemora în fiecare lună, pe data de 30, pe cei care și-au pierdut viața în tragedia de pe 30 octombrie.

"Am decis ca în fiecare lună, pe data de 30, să venim aici. Cine vrea să vină cu noi este bine venit: să aducem flori, să aprindem lumânări și să îi comemorăm lună de lună, pentru că noi considerăm că nu trebuie să uităm că ei au fost cei sacrificați, practic, pentru ca noi și generațiile viitoare să putem avea o viață mai bună", a spus Cristina Hurdubaia, reprezentant al #ÎmpreunăRezistăm.

Raed Arafat ia în calcul DEMISIA: Dacă se consideră că am greşit şi mi se spune "pleacă", o să plec

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, nu exclude să-şi dea demisia. Arafat a fost, luni, la Guvern pentru discuţii pe tema raportului critic al Guvernului privind incendiul de la Clubul Colectiv şi a declarat că nu este fixat de scaun şi, dacă se consideră că a greşit şi i se va spune să plece, el va pleca.

Pe 30 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity susținea concertul de lansare a noului album, a izbucnit un incendiu puternic. Bilanțul celor decedați se ridică la 64, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în străinătate. La o zi după producerea tragediei, în spitalele bucureștene erau internate 155 de persoane rănite în timpul incendiului.

#COLECTIV. Procurorii cer o nouă expertiză: "Neconcordanțe în rapoartele despre tragedie"

#COLECTIV. Procurorii cer o nouă expertiză în cazul incendiului din clubul Colectiv. Anchetatorii susţin că cele trei rapoarte, realizate până acum despre tragedia din seara de 30 octombrie 2015, conţin neclarităţi şi generează confuzii.

Etichete: cinci luni colectiv, colectiv, tragedia colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE