TRAGEDIA #COLECTIV. Moment de reculegere la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015TRAGEDIA #COLECTIV. Vineri, 29 ianuarie 2016, a avut loc gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015, unde au fost premiate cele mai tari realizari muzicale ale rockului alternativ din 2015, iar trupele castigatoare au cantat la Arenele Romane. Un moment emotionant a fost atunci cand Catalin Cheleman, solistul trupei Coma a dedicat ultima piesa victimelor tragediei care s-a petrecut in Colectiv.

TRAGEDIA #COLECTIV. Moment de reculegere la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015 (Foto pandutzu.com)
TRAGEDIA #COLECTIV. Moment de reculegere la Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015 (Foto pandutzu.com)

TRAGEDIA #COLECTIV. "Canta-mi povestea/ Sa n-o mai uit nicicand, nicicum", au fost versurile pe care le-au fredonat peste 500 de spectatori vineri seara in Bucuresti. Pe toata durata cantecului, Arenele Romane parca s-au metamorfozat intr-o singura persoana careia i s-a facut pielea de gaina.

S-au aprins luminile si am vazut oameni tineri dornici sa se distreze, "sa dea din plete", dar care n-au uitat ce s-a intamplat in noaptea de 30 octombrie la clubul Colectiv din Capitala. Tristetea inca nu s-a dus.

TRAGEDIA #COLECTIV. Inainte sa paraseasca scena, solistul trupei Coma a spus ca piesa "Canta-mi povestea" s-a auzit in nenumarate randuri in Colectiv, fara ca cineva sa se gandeasca vreo clipa ca ar putea sa aiba loc o asemenea tragedie.

"Asa s-a auzit de foarte multe ori in Colectiv, nimeni nu se gandea in Colectiv decat ca e foarte misto. Cei care mergeau acolo la concerte rock se simteau fericiti", a spus Catalin Cheleman, conform Hotnews.

TRAGEDIA #COLECTIV. A urmat un alt moment culminant in care prezentatorul evenimentului i-a rugat pe spectatori sa tina un scurt moment de reculegere in memoria victimelor din Colectiv. S-a asternut linistea peste Arenele Romane, iar apoi s-au auzit aplauze minute in sir, dar si tineri care strigau "Colectiv!, Colectiv!".

CITEȘTE ȘI Marş în memoria victimelor din #Colectiv, sâmbătă seara. Cum arată acum locul tragediei

TRAGEDIA #COLECTIV. Au trecut aproape 90 de zile de la tragedia din #Colectiv, iar amintirea serii fatidice de 30 octombrie 2015 este şi acum vie, întreţinută fiind de rudele, prietenii şi cunoştinţele celor 63 de persoane care şi-au pierdut viaţa după incendiu. La faţa locului nu mai sunt la fel de multe lumânări ca în primele zile ale tragediei, însă "oamenii frumoşi" care s-au organizat pe reţelele sociale vor să comemoreze astăzi 3 luni de #Colectiv.

Etichete: #Colectiv, Gala Metalhead Alternative Rock Awards 2015, moment de reculegere, trei luni de la colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE