TRAGEDIA COLECTIV:Pavlos, tânărul care şi-a salvat prietenul din foc,a ieşit de la Terapie IntensivăPavlos Gabriel Popovici, tânărul care a intrat a doua oară în incendiul din Club Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile, a ieşit de la Terapie Intensivă, diupă mai bine de două luni şi jumătate de spitalizare. 

TRAGEDIA COLECTIV:Pavlos, tanarul care si-a salvat prietenul din foc,a iesit de la Terapie Intensiva
TRAGEDIA COLECTIV:Pavlos, tânărul care şi-a salvat prietenul din foc,a ieşit de la Terapie Intensivă

"A ieșit ‪#‎Pavlos‬ din terapie intensivă. A reușit, oameni buni. A reușit! Nu prea mai pot spune multe acum. Atât doar: Pavlos, ești un învingător! Te iubim", a anunţat Ramona Strugariu pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm", pagină creată după tragedia din club în care şi-au pierdut viaţa până acum 63 de persoane.  

CITEŞTE ŞI Dorinţa emoţionantă a lui Pavlos, tânărul care a intrat în foc să îşi salveze prietenul din Colectiv 

Pavlos e rocker şi a fost şi el în "clubul morţii", pe data de 30 octombrie 2015, în Colectiv. Nu a mers singur, ci a vrut să îi facă o bucurie unui prieten imobilizat în scaun cu rotile. L-a dus pe Mihai Popescu la primul concert rock din viaţa lui. Din păcate, evenimentul nu a avut sfârşitul pe care adolescenţii îl aşteptau.

Când s-a dezlănţuit infernul, Pavlos nu şi-a abandonat amicul şi l-a cărat în braţe afară, l-a salvat. Eroul din Colectiv s-a ales însă cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. 

La rândul său, Mihai - elev în clasa a VIII-a a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, primind îngrijiri medicale de specialitate. 

Cei care doresc să ajute familiile celor doi tineri o pot face în următoarele conturi, indicate de profesoara elevului (Cora Chelaru) care învaţă la o şcoală din Sectorul 3:

Pentru Mihai:
Popescu Marian (tatăl lui Mihai)
RO85BRDE410SV96962224100

Pentru Pavlos:
Frăţilă Andreea Georgiana
RO91RNCB0722119205710001
(Andreea este sora lui Pavlos). 

Citeşte şi  Ajutoare financiare de 10.000 lei pentru fiecare persoană din Sectorul 3, rănită în Colectiv

Victimele incendiului din Club Colectiv, care locuiesc pe raza Sectorului 3, sau rudele celor decedați, pot primi ajutoare financiare de câte 10.000 de lei de la Primăria Sectorului 3. Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local al Sectorului 3 pe 26 noiembrie 2015. DETALII, AICI. 

Etichete: impreuna rezistam, pavlos gabriel popovici, terapie intensivă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE