TRAGEDIA COLECTIV. Plângere la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr de la Spitalul FloreascaCântărețul Florin Chilian a făcut plângere penală la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr, pe care-l consideră vinovat în tragedia din Club Colectiv. 

TRAGEDIA COLECTIV. Plangere la DNA impotriva medicului Ioan Lascar de la Spitalul Floreasca (Foto dcnews.ro)
TRAGEDIA COLECTIV. Plângere la DNA împotriva medicului Ioan Lascăr de la Spitalul Floreasca (Foto dcnews.ro)

În plângerea penală, cântărețul spune că îl consideră vinovat pe şeful secţiei de chirurgie plastică de la spitalul Floreasca pentru victimele din Clubul Colectiv. Florin Chilian spune că Ioan Lascăr se face vinovat de abuz şi neglijenţă în serviciu, conflict de interese, deturnare de fonduri şi ucidere din culpă, potrivit România TV.

Pe blogul personal cântăreţul a mai scris că medicul Ioan Lascăr a salvat nenumărate vieţi şi asta-l face un înger, dar managerul Ioan Lascăr a ucis la fel de multe vieţi cu lacomia lui, scrie dcnews.ro. 

Cine este tânăra rănită în incendiul de la Colectiv care a murit marți. FOTO 

Aceasta este cea de-a 62-a victimă a incendiului din Club Colectiv. 

Clubul Colectiv va fi incendiat controlat, miercuri

Clubul Colectiv va fi incendiat controlat, miercuri. Incendiul va fi pus în cadrul unui experiment judiciar făcut de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani în cadrul anchetei.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX.ro că acest experiment judiciar, constând în incendierea controlată a clubului, reprezintă faza finală a expertizei INSEMEX în dosarul de ucidere şi vătămare corporală din culpă deschis de Parchetul instanţei supreme după incendiul din Colectiv.

La experiment vor fi prezenţi experţi INSEMEX Petroşani, procurori, poliţişti şi pompieri. Urmare a experimentului, anchetatorii vor şti dacă artificiile au cauzat aprinderea bureţilor de antifonare din club şi incendiul care a urmat.

Localul va fi parţial amenajat ca la momentul producerii incendiului, respectiv vor fi folosite acelaşi tip de artificii, acelaşi tip de burete şi va fi amplasat mobilier într-un mod cât mai asemănător, pe baza imaginilor şi videoclipurilor recuperate de anchetatori.

Sursele citate au mai spus că patronii clubului sunt audiaţi marţi în legătură cu achiziţia buretelui de antifonare, a amenajării interioare a clubului şi a amplasării unui container ce servea drept anticameră la intrarea în local, care ar fi făcut dificilă evacuarea.

Etichete: DNA, Florin Chilian, Ioan Lascăr, plângere penală, Spitalul Floreasca

0/1 COMENTARII
Cris
15 Dec 21:10
+0
VOTURI
-0
"Il considera vinovat pentru tragedia din Colectiv"... e o exprimare de tabloid infect. Normal ca tre sa fii dus sa crezi asta. Poate are o vina ca au murit aia prin spitale nu o vina directa pentru tragedie.

Daca as putea as pune o bomba in tabloide... As incepe cu B365, apoi as continua cu cakathzii de la RTV, Realitatea, Capital, Adevarul, Gandul si alte mizerii care cik fac presa in Romania.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE