TRAGEDIA COLECTIV.Un senator a cerut comisie de anchetă în Parlament, în cazul incendiului #ColectivLa aproape trei luni de la tragedia din Club #Colectiv, incendiul în urma căruia 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, un senator vrea să fie înfiinţată o comisie de anchetă în Parlament care să verifice circumstanțele incendiului și audierea suspecților în cadrul Senatului.

TRAGEDIA COLECTIV.Un senator a cerut comisie de ancheta in Parlament, in cazul incendiului #Colectiv (Foto romaniatv.net)
TRAGEDIA COLECTIV.Un senator a cerut comisie de anchetă în Parlament, în cazul incendiului #Colectiv (Foto romaniatv.net)

Comisia de apărare din Senat ar putea analiza solicitarea senatorului ALDE Dumitru Dian Popescu de înființare a unei subcomisii parlamentare care să analizeze ipotezele vehiculate în spațiul public referitoare la producerea tragediei din clubul Colectiv, informează realitatea.net. 


TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu

16 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pe data de 30 octombrie 2015, se află în continuare internate în spitale din ţară şi din străinătate. Alte 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, de atunci până în prezent.


Camerele de supraveghere de la Colecitv, demontate pentru a fi analizate de anchetatori

Anchetatorii demontează camerele de supraveghere din incinta clubului Colectiv, pentru a fi analizate de experţii de la INEC.


Cei doi pompieri din dosarul Colectiv, plasați în arest la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Militar București au decis plasarea în arest la domiciliu a lui George Matei și Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București acuzați că au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privința respectării normelor PSI.

Etichete: #Colectiv, comisie ancheta parlament, senator ALDE Dumitru Dian Popescu, tragedia #Colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h