TRAGEDIA #COLECTIV va fi difuzată pe Discovery. Cum este realizat documentarul şi când se va difuzaUn documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci, se află în lucru în prezent la Discovery Networks. 

TRAGEDIA #COLECTIV va fi difuzata pe Discovery. Cum este realizat documentarul si cand se va difuza (Foto secundatv.ro)
TRAGEDIA #COLECTIV va fi difuzată pe Discovery. Cum este realizat documentarul şi când se va difuza (Foto secundatv.ro)

Documentarul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării. Mai multe detalii despre această producţie vor fi disponibile în perioada următoare, scrie Mediafax.

RAPORTUL INSEMEX la Clubul #Colectiv: Buretele de pe tavan NU era îmbibat cu substanţe inflamabile

Raportul realizat de Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) arată că buretele de pe tavanul şi stâlpii din Clubul Colectiv NU era îmbibat cu substanţe inflamabile, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. Potrivit expertizei judiciare, în urma unui experiment făcut în condiţii similare celor din club, focul s-a propagat la fel de repede ca în seara tragediei, adică puţin peste un minut.

Acest documentar îşi propune să prezinte în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureştean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

TRAGEDIA COLECTIV.Un senator a cerut comisie de anchetă în Parlament, în cazul incendiului #Colectiv

La aproape trei luni de la tragedia din Club #Colectiv, incendiul în urma căruia 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, un senator vrea să fie înfiinţată o comisie de anchetă în Parlament care să verifice circumstanțele incendiului și audierea suspecților în cadrul Senatului.

"Ca povestitor apreciat şi urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producţii relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societăţii, mai ales atunci când există şi o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită şi trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă. Programul la care lucrăm va fi unul descriptiv şi se va concentra exclusiv pe filmul evenimentelor din 30 octombrie, încercând să ofere o perspectivă de ansamblu asupra tragediei. Ne dorim ca producţia să fie o radiografie obiectivă, bazată pe mărturiile celor prezenţi la faţa locului şi pe informaţiile confirmate deja de autorităţi", a declarat Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa).


TRAGEDIA COLECTIV.16 răniţi din club, încă internaţi în spitale, la aproape trei luni de la incendiu

16 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, din Bucureşti, pe data de 30 octombrie 2015, se află în continuare internate în spitale din ţară şi din străinătate. Alte 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, de atunci până în prezent.

Etichete: colectiv, discovery, documentar discovery, tragedia colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE