TRAGEDIA COLECTIV. Preşedintele Klaus Iohannis a anulat recepţia de 1 Decembrie de la CotroceniPreşedintele Klaus Iohannis a anulat recepţia de la Cotroceni organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Romaniei, din cauza tragediei din Clubul Colectiv.

TRAGEDIE COLECTIV. Presedintele Klaus Iohannis a anulat receptia de 1 Decembrie de la Cotroceni (Foto gandul.info)
TRAGEDIE COLECTIV. Preşedintele Klaus Iohannis a anulat recepţia de 1 Decembrie de la Cotroceni (Foto gandul.info)

Potrivit Romania TV, Klaus Iohannis renunţă la recepţia de ziua naţională din cauza tragediei de la Colectiv, dar şi a atentatelor din Paris. Şeful statului va participa la parada militară organizată de 1 decembrie, dar nu va ţine tradiţionala recepţie de la Palatul Cotroceni.

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN CLUB COLECTIV A AJUNS LA 60 DE MORŢI. Alex Hogea a decedat la Viena, duminică

Bilanţul tragediei din Club Colectiv a ajuns la 60 de morţi, după ce duminică a murit un alt rănit, internat la un spital din Viena. Alex Hogea avea 19 ani, fiind student la Facultatea de Automatică de la Universitatea Bucureşti.


Cum s-a salvat Adrian Despot din incendiul din Colectiv: "A fost un mare lanţ de erori umane"

Adrian Despot, care s-a aflat în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul şi i-a ajutat pe cei răniţi, a vorbit despre tragedia care a schimbat România în cadrul emisiunii „România, te iubesc!", difuzată de Pro TV. Artistul a povestit cum a reuşit să se salveze, precizând că totul s-a petrecut din vina unui „mare lanţ de erori umane".

Etichete: 1 Decembrie, Klaus Iohannis, receptie palatul cotroceni, tragedie colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h