Tragedie în curtea Stelei: Un fotbalist de viitor a murit la doar 20 de aniDenis Penciu, un fotbalist crescut în Ghencea a murit la 20 de ani, din cauza unei tumori pe creier. Denis Penciu fusese propus la echipa mare de Edi Iordănescu.

Denis Penciu, un fotbalist crescut in Ghencea a murit la 20 de ani
Denis Penciu, un fotbalist crescut în Ghencea a murit la 20 de ani

În urmă cu trei ani, Denis Penciu era un fotbalist de perspectivă de la echipa de juniori a Stelei şi avea şanse să facă pasul spre echipa mare. O tumoare pe creier l-a obligat să întrerupă orice acitivitate fotbalistică şi să înceapă lupta cu viaţa. După trei ani de operaţii şi de tratamente, Denis Penciu a murit.

Fost tehnician al Stelei, Eduard Iordănescu, a scris pe contul său de facebook: "Un copil crescut în curtea Stelei a pierdut azi (n.r. - ieri) lupta cu boala. Din câte stiu, deja suferise câteva operaţii şi părinţii luptau cu greutăţile vieţii să strângă bani pentru urmatoarele operaţii, însă copilul a obosit să mai lupte. Am un mare regret însă. Undeva în perioada 2010, urmărind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil şi propus pentru echipa mare. Ba mai mult, am şi vorbit personal cu el şi i-am spus că trebuie să continue să muncească şi să fie serios, pentru că e în vederile primei echipe şi e posibil să vină pentru nişte antrenamente. Din păcate, la scurt timp am părăsit echipa, iar el a aflat de cumplita boală şi nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani... Dumnezeu să te odihnească Penciu Denis şi să joci fotbal acolo sus dacă aici nu ai mai apucat!!".

Sursa: adevarul.ro

Etichete: Ghencea, Steaua, tumoare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE