Tragedie în Drumul Taberei. Fetiţă de trei ani, găsită MOARTĂ într-un apartamentO tragedie a avut loc marţi seară, în Capitală, în cartierul Drumul Taberei, acolo unde o fetiţă de doar trei ani a fost găsită moartă în casă, alături de mama sa, care era plină de sânge. Autorităţile spun că femeia ar avea probleme psihice, aşa că a fost internată la spitalul Obregia.

Tragedie in Drumul Taberei
Tragedie în Drumul Taberei

Mama locuia cu fetiţa sa de trei ani într-un apartament din Drumul Taberei. Marţi seara, proprietarul casei a chemat o firmă să spargă uşa fiindcă femeia nu mai răspundea şi nu voia să îi plătească chiria. Acesta a găsit în interior o imagine terifiantă. 

Mai mult, la faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi medicii SMURD, dar şi criminaliştii. Vecinii susţin că femeia suferea de depresie şi avea un comportament agresiv faţă de micuţă. Femeia, principalul suspect în cazul morţii fetiţei, a fost dusa la spitalul Obregia, fiindcă se pare că ar avea probeleme psihice. Trupul micuţei a fost dus la IML, iar legiştii vor stabili cauza morţii, scrie stirileprotv.

După ce vor primi rezultatele raportului medico-legal, procurorii vor putea să spună cu exactitate cum a murit micuţa. Dacă probele vor arăta că mama este vinovată pentru moartea copilei, următorul pas ar fi să se stabileasca daca avea discernământ.

Etichete: Bucureşti, crima drumul taberei, Drumul Taberei, fetita moarta, fetita moarta bucuresti, tragedie drumul taberei

0/1 COMENTARII
Dan
30 Jun 11:57
+0
VOTURI
-0
Consider că această femeie a fost conștientă de gravitatea faptei pe care a comis-o cu premeditare, dovadă fiind și faptul că atunci când s-a aflat descoperită și-a provocat răni neletale, speculând inducerea în eroare a martorilor și anchetatorilor, în scopul de a scăpa de răspunderea penală. Starea de nervozitate și tăcerea ulterioară a inculpatei se datorează tot faptului că aceasta încerca să găsească o metodă prin care să se sustragă de la răspunderea penală. Procurorii ar trebui să solicite arestarea preventivă a inculpatei, nu expertizarea psihiatrică a acesteia, întrucât nu există scuză pentru o astfel de faptă.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h