TRAGEDIE la metrou. Un bărbat a MURIT după ce a căzut pe scări în staţia PăciiUn bărbat de aproximativ 40 de ani a murit, luni dimineața, la stația de metrou Păcii, după ce a căzut pe scări, potrivit Poliției Capitalei.

Un barbat a murit dupa ce a cazut pe scari in statia Pacii
Un bărbat a murit după ce a căzut pe scări în staţia Păcii

Reprezentanții SMURD au precizat, pentru Agerpres, că bărbatul a fost găsit în stop cardiorespirator, iar resuscitarea nu a avut rezultat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje, unul de prim ajutor și altul cu un medic.

Poliţia Capitalei a deschis în cauză un dosar de moarte suspectă.

Etichete: barbat mort metrou, barbat mort staţia păcii, incident statia pacii, Metrorex, statia de metrou păcii

0/3 COMENTARII
Alt Mihai
17 Oct 16:32
+0
VOTURI
-0
Da-l dr**u', ca-i retard! Acelasi comentariu il pune oriunde, fix copy/paste cu verbul ala, "a vedea". A invatat bine de la idolul lui, fost prim-ministru...
Si chiar daca i s-a mai explicat in nenumarate randuri ca trebuie sa faca o sesizare catre Politia Rutiera, RATB si Primarie, tembelul continua cu mesajele lui. Sufera de presita, vrea neaparat sa se vada in presa, fie ea scrisa, fie la TV.
Deh, asa-s unii batrani, o mai iau si pe aratura.
geo
17 Oct 14:18
+0
VOTURI
-0
@Mihai, corect este "a se vedea", si nu "a vedea", asa cum ai scris tu. Invata mai intai sa scrii corect in romaneste, apoi scrie comentarii pe site.
Mihai
17 Oct 11:31
+0
VOTURI
-0
În stațiile de tramvai cu refugii înguste lipsite de garduri de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii în masă.A vedea Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Giulești,Calea Călărașilor etc etc etc.Și mass media în loc să tragă semnale de alarmă și să demareze campanii care să ne ajute să scăpăm de ele închide ochii.A vedea TVR.Nici măcar la cerere n-au bunul simț să abordeze subiectul ăsta pentru știrile TVR,fie el și-n cereri minoritare sau în cerere singulară.Mai e și televiziune publică și n-ar da o mână de ajutor semenilor ei.Indiferența ucide!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE