TRAGEDIE la o nuntă în Bistriţa:O femeie,ucisă cu maşina de un nuntaş BĂUT care furase mireasa.VIDEOO femeie din Bistriţa a fost ucisă, noaptea trecută, de un nuntaş băut, care furase mireasa. Acesta s-a urcat la volanul maşinii, dar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ucis o femeie care se afla într-un autoturism parcat pe marginea drumului. 

TRAGEDIE la o nunta in Bistrita:O femeie,ucisa cu masina de un nuntas BAUT care furase mireasa.VIDEO
TRAGEDIE la o nuntă în Bistriţa:O femeie,ucisă cu maşina de un nuntaş BĂUT care furase mireasa.VIDEO
Foto: romaniatv.net

Şoferul inconştient, în vârstă de 25 de ani, a băut bine toată noaptea, apoi a furat mireasa şi s-a urcat la volan. În maşină se aflau şi alţi doi nuntaşi. Într-o curbă, bărbatul a scăpat maşina de sub control şi a ucis o femeie dintr-un autoturism parcat pe marginea drumului. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţie, informează România TV.

Când a ajuns cu maşina în curbă, şoferul a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens, unde a izbit violent un autoturism care staţiona pe marginea drumului. Acesta a fost proiectat într-un stâlp.

În maşina lovită se afla o femeie care aştepta şoferul, plecat pentru câteva minute. Aceasta a fost pur şi simplu zdrobită între banchetele autoturismului.

"O femeie de 45 de ani care se afla pe locul din faţă dreapta a ajuns pe bancheta din spate, rămând încarcerată. Pentru a o extrage, pompierii au îndepărtat portierele şi stâlpul maşinii", a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa-Năsăud.

Mireasa şi ceilalţi doi nuntaşi au fost răniţi, dar sunt însă în afara pericolului.

Când a văzut dezastrul, şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost însă prins de poliţie, băut bine.

"A părăsit autoturismul, fiind indentificat şi găsit după circa o oră. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat reprezentantul Poliţiei.

Tânărul teribilist este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, fugă de la locul accidentului, dar şi conducere sub influenţa alcoolului.

Etichete: accident, nuntă, omorât, tragedie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE