TRAGEDIE pe Centura Capitalei: un mort şi trei răniţi în ACCIDENT.Traficul auto a fost OPRIT sâmbătăACCIDENT CENTURA CAPITALEI. Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe Centura Capitalei, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au izbit. În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, alte trei fiind rănite. Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române anunţă că, din această cauză, traficul auto pe Centura Capitalei a fost OPRIT ân zona accidentului, sâmbătă dimineaţă. 

RAGEDIE pe Centura Capitalei: un mort, trei raniti in ACCIDENT. Traficul auto a fost OPRIT sambata (Foto aradon.ro)
RAGEDIE pe Centura Capitalei: un mort, trei răniţi în ACCIDENT. Traficul auto a fost OPRIT sâmbătă (Foto aradon.ro)

ACCIDENT CENTURA CAPITALEI. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și o autoutilitară, circulația rutieră pe sensul Otopeni către Tunari al șoselei de centură a municipiului București fiind oprită, sâmbătă dimineaţă, la ora 07.30.

Traficul auto a fost reluat în jurul orei 9.00. 

ACCIDENT CENTURA CAPITALEI. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului, anunţă poliţiştii. 

ACCIDENT CENTURA CAPITALEI. Accidentul a avut loc pe Centura Capitalei după ce două autovehicule s-au izbit, o persoană decedând iar alte trei fiind grav rănite. 

Etichete: accident centura Capitalei, mort, Otopeni, răniţi, trafic, tragedie, Tunari, victime

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE