Tragedie! Un bărbat de 43 de ani din Capitală s-a înecat la Eforie NordUn bărbat în vârstă în 43 de ani s-a înecat luni, în mare, în Eforie Nord, el fiind scos din apă inconştient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes însă. Acesta este al doilea caz de înec de pe litoral din acest an. În urmă cu două săptămâni, un militar şi-a pierdut viaţa în apele mării în zona unei plaje din municipiul Constanţa.

Barbat din Bucuresti inecat in Marea Neagra
Bărbat din Bucureşti înecat în Marea Neagră

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină luni, în Eforie Nord, după ce un bărbat a fost scos inconştient din mare. Echipa de intervenţie a început manevrele de resuscitare deoarece victima se afla în stop-cardiorespirator.

După câteva zeci de minute cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Bărbatul avea 43 de ani şi era din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Pe litoral, în ultimele zile marea a fost agitată şi au fost valuri, iar din acest motiv mai multe persoane care s-au aventurat în apă au fost în pericol de înec în mai multe staţiuni.

Acesta este cel de-al doilea caz de înec de pe litoral din acest sezon. În urmă cu aproximativ două săptămâni un militar din Argeş a intrat în mare, în zona unei plaje din municipiul Constanţa, şi nu a mai putut ieşi la mal. El a fost scos din apă de o altă persoană, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l readucă la viaţă.

Etichete: barbat inecat, eforie nord

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE