CANDIDAŢII PMP la primăriile de sector. Echipa cu care Băsescu vrea să pună "Bucureştiul în mişcare"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Traian Băsescu nu a făcut încă un anunţ oficial dacă va intra în cursa pentru Primăria Capitalei. Partidul pe care îl conduce are în schimb stabiliţi candidaţii pentru primăriile de sector. Traian Băsescu a postat un clip pe pagina de Facebook, în care prezintă echipa PMP pentru Bucureşti.

Candidatii PMP pentru primariile de sector
Candidatii PMP pentru primăriile de sector

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Echipa care pune Bucureştiul în mişcare", este mesajul transmis de Traian Băsescu în clipul postat pe reţeaua de socializare, în care prezintă fiecare candidat pentru primăriile de sector. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Astfel, la sectorul 1 va candida din partea PMP Eugen Tomac, la sectorul 2 - Radu Cristescu, la sectorul 3 - Cristian Petrescu, la sectorul 4 - Ştefănel Dan Marin, la sectorul 5 - Valentin Niţu, la sectorul 6 - Ştefan Enache. 

Traian Băsescu spune că toţi candidaţii PMP se află pentru prima dată într-o astfel de competiţie electorală, media de vârstă a acestora fiind de 40 de ani. 

"Am convingerea că ei vor pune Bucureştiul în mişcare", spune Băsescu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidati PMP Bucuresti, PMP, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
Hotii care ne conduc
13 Apr 21:00
+0
VOTURI
-0
"Domnul" Ştefănel Dan Marin este un josnic care atunci cand a fost numit interimat era sef serviciu administrativ la RADET Bucuresti. Nu a scos nicio vorba despre asta, nici gand sa-si treaca in cv. In plus a plecat cu telefonul de serviciu si nu l-a predat nici in ziua de azi. E un nemernic puturos si hot.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE