Traian Băsescu acuză: "Dragnea vrea să pună sub control internetul"Fostul preşedinte Traian Băsescu lansează un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, iniţiatorul Legii defăimării.

Traian Basescu si Liviu Dragnea
Traian Băsescu şi Liviu Dragnea

"Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui "deontologi".

Tot Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul on-line, reţelele de socializare nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale.

Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil. De aceea, prin LEGEA DEFĂIMĂRII, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul.

Dragnea, ai grijă, de libertatea internetului se bucură peste 8 milioane de români.

PS- Oare vrea Dragnea să fim alături de China, Rusia, Iran, Siria, Turcia etc din punct de vedere al libertăţii de exprimare?", a scris Traian Băsescu, pe Facebook. 

Deputaţii din Comisia Juridică şi din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marţi ''Legea defăimării'', iniţiată de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Comisia a dat undă verde propunerii lui Dragnea de majorare a amenzilor până la 100.000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunităţi. Deputaţii PNL s-au opus proiectului, susţinând că acesta reprezintă "o reglementare a cenzurii pe Facebook şi un pumn în gură dat ziariştilor din România''.  

Etichete: legea defaimarii, Liviu Dragnea, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE