Traian Băsescu, DECLARAȚII DURE despre televiziunile de știri. Cum justifică atacurile la adresa luiFostul președinte Traian Băsescu a lansat, joi seara, un nou set de atacuri la adresa unor televiziuni și a unor jurnaliști. Printre cei vizați se află realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan.

Traian Basescu, ATAC la adresa jurnalistului Rares Bogdan
Traian Băsescu, ATAC la adresa jurnalistului Rareș Bogdan
Foto: obiectiv.info

Fostul șef al statului susține că cei care îl atacă în prezent fac acest lucru, din cauza faptului că a refuzat să negocieze cu ei, cât timp se afla la Cotroceni.

„Timp de 2 luni, dupa ce mi-am terminat mandatul, desi eram tocat de A3 si de Realitatea TV si de emisiunile asa-zisilor clujeni cinstiti care intruchiopeaza un Gadea și Sorin Roșca Stănescu la un loc...La Realitatea mă refer, dar numai la emisiunea cluijenilor cinstiti, la batistuta ala. Eram atacat doua luni de zile constant.

Patronul Antena 3, condamnat la 10 ani de inchisoare, finantatorul Realitatii TV a clujenilor cinstiti e in puscarie, propruietarul RTV e anchetat pentru fraude cu fonduri europene, pus sub control judiciar. Eu cu lumea asta ma bat, care au vrut, dupa ce mi-am terminat mandatul, sa ma indoaie. Eu n-am negociat cu ei cand am fost presedinte, nu voi negocia nici acum ce vor ei, nu se potriveste cu interesele Romaniei.", a declarat Traian Băsescu la B1 TV, potrivit stiripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Antena 3 A MINŢIT. Întâlnirea secretă dintre Băsescu, Udrea şi Cocoş NU a existat. Cine dezvăluie 

Etichete: antena 3, Rareş Bogdan, realitatea tv, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE