Traian Băsescu, AUDIAT LA CURTEA SUPREMĂ în dosarul "demisia în cinci minute"Fostul şef al statului, Traian Băsescu, este audiat la Curtea Supremă, joi, în dosarul numit "demisia în cinci minute". 

Traian Basescu: Trimiterea in judecata a lui Oprea, facuta pentru indepartarea lui Nitu
Traian Băsescu: Trimiterea în judecată a lui Oprea, făcută pentru îndepărtarea lui Nițu
Foto: realitatea.net

Traian Băsescu este audiat, joi dimineaţă, la Curtea Supremă în dosarul numit "demisia în cinci minute". Fostul şef al statului a fost dat în judecată de un cetăţean din Craiova după ce Băsescu a afirmat că îşi va da demisia, dar nu a făcut acest lucru. 

"Parchetul General îmi face un program extrem de alert, dar pot să vă spun că nu este o fericire, dar mă voi supune oricărei chemări a instanţelor", a declarat joi înainte de a intra în sala de judecată Traian Bpsescu precizând totodată că citaţia a primit-o abia ieri la ora 16.30. 

Întrebat dacă îi este teamă, fostul şef al statului a răspuns "nu mi-e teamă de nimic". 

Pe 19 aprilie 2007, Parlamentul României a votat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, acuzat de încălcarea Constituţiei. Decizia a fost luată cu votul a 322 de deputaţi şi senatori.

Cu două zile înainte, Băsescu declarase la Palatul Cotroceni că dacă va fi suspendat va demisiona în următoatele cinci minute. Fostulşef al statului nu a demisionat iar în campania care a urmat nu a ezitat să-i jignească pe cei care i-au reproşat că nu şi-a respectat cuvântul.

Etichete: audiere curtea suprema, demisia in cinci minute, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE