Traian Băsescu către PSD: ''Le voi face cea mai dură opoziţie pe care au avut-o vreodată''Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat ironic, duminică seară, după anunţarea primelor rezultate EXIT POLL, că îi pare rău că şi-a pierdut ocazia să fie prim-ministru datorită scorului PNL, „dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută şi cel mai bun prim-ministru". Ulterior, Băsescu a transmis social-democraţilor că le garantează faptul că vor avea „cea mai dură opoziţie la guvernare" pe care au avut-o vreodată.

Traian Basescu
Traian Băsescu

Pentru prima dată sunt de acord cu Antena 3 care dă scorul partidului ca fiind 6 procente (n.r. la exit-poll) şi îmi pare rău că mi-am pierdut ocazia să fiu prim-ministru datorită scorului PNL, dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută şi cel mai bun prim-ministru. În seara asta suntem veseli toţi într-un fel sau altul. Ce pot să îi garantez PSD este că va avea cea mai dură opoziţie la guvernare pe care a avut-o vreodată", a declarat Traian Băsescu.

Conform ultimelor date transmise de BEC după numărarea majorităţii voturilor, PMP intră în Parlament: are 5,08% la Camera Deputaţilor şi 5,36% la Senat.

Etichete: alegeri parlamentare 2016, parlamentul româniei, PMP, rezultate alegeri parlamentare, Traian Băsescu

0/2 COMENTARII
Tengura
29 Dec 02:43
+0
VOTURI
-0
Ma-tii. Javra ai fost, javra ai sa crapi. Mars la beci, javra ordinara !
nero
12 Dec 20:09
+0
VOTURI
-0
hai sifon! tu si cu colonelu' o sa faceti pe voi. cu 5 la sula, aveti si forta de opozitie. tembelul a ramas incremenit in visele lui. huoooo gloaba!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h