Băsescu, despre o candidatură la Primăria Capitalei: O să fac ce trebuieTraian Băsescu, preşedintele PMP, a afirmat, duminică, într-un interviu televizat, că a luat o decizie privind o candidatură a sa la postul de primar general al Bucureştilor, însă a evitat să spună care este aceasta, precizând doar că va face "ceea ce se cuvine".

Traian Basescu
Traian Băsescu

"Fiţi convinsă că decizia mea este luată, dar nu am să anunţ acum ce decizie am luat", i-a răspuns Traian Băsescu moderatoarei la o întrebare legată de o eventuală candidatură a lui la Primăria Capitalei, scrie news.ro.

"Să fiţi convinsă că o să fac ce trebuie, ce se cade pentru un politician ca mine după două mandate de deputat, două de primar al Bucureştilor şi două de preşedinte al României", a adăugat Băsescu.

Invitat să comenteze zvonul potrivit căruia PMP l-ar putea propune pe Robert Turcescu pentru Primăria Generală, Băsescu a răspuns zâmbind: "Interesant ce vorbeşte lumea!"

În ceea ce priveşte recentul schimb de replici pe care l-a avut cu copreşedintele PNL, Vasile Blaga, Băsescu a afirmat că nu l-a deranjat provocarea pe care liberalul i-a adresat-o, de a veni să candideze la Primăria Capitalei, cât aprecierile făcute privind membrii PMP.

"Vasile Blaga m-a deranjat cumplit (...) cu o declaraţie extrem de urâtă despre PMP. I-a atichetat ca fiind gunoaie, deşi 85% dintre ei nu au mai făcut politică până acum", a spus Băsescu.

Vasile Blaga a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu pentru Primăria Capitalei.

"Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea. Este liber să candideze. Bătălia în toată ţara este între PNL şi PSD", a spus Vasile Blaga.

El a adăugat că la alegeri mai pot apărea "partide balama", dar un partid se construieşte greu, iar Traian Băsescu ştie acest lucru "bine de tot".

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat dur, vineri seară, printr-un mesaj postat pe Facebook în care i se adresează cu "dragă Vasile", pe copreşedintele PNL Vasile Blaga şi i-a transmis să îşi anunţe candidatura în locul lui Marian Munteanu, asigurându-l că atunci va intra şi el în competiţie, doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", pentru că a "vândut PDL unei adunături fără viziune" pentru a-şi "salva scaunul de şefuleţ de partid".

"Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui, şi nu de la vămile din Bihor. Până şi la alegerile din partid soluţia să câştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea?", scrie Băsescu.

Etichete: alegeri bucuressti 2016, candidatura primaria capitalei, candidatura primarie bucuresti, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE