Băsescu, gest fără precedent: Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că a decis să nu mai cumpere produsele care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1. 

Traian Basescu
Traian Băsescu

În mesajul postat pe Facebook, Traian Băsescu îşi îndeamnă şi susţinătorii, dar şi pe cei care nu sunt "băsişti" să nu mai cumpere brandurile care îşi fac publicitate la Antene.

"Nu mai cumpăr produse care îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1!

Familia mea a fost un consumator constant al produselor cosmetice Loreal, al produselor lactate Zuzu produse de Albalact şi al medicamentului Strepsils. Pentru că îşi fac publicitate la Antena 3 şi Antena 1, băgînd bani în buzunarul turnătorului Voiculescu, noi toţi am hotărît să nu le mai cumpărăm.

Dacă sunteţi "băsişti", atît de atacaţi şi pe nedrept dispreţuiţi de oamenii turnătorului Voiculescu doar pentru că nu-l adoraţi pe turnător şi clica lui, vă rog să nu mai cumpăraţi aceste produse.

Şi chiar dacă nu sunteţi "băsişti", cu siguranţă puteţi înlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu bagă bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al clicii lui de la Antena 3. Vă mulţumesc", a scris fostul preşedinte Traian Băsescu, pe reţeaua de socializare.

Etichete: antena 1, antena 3, Traian Băsescu, Traian Băsescu Antena 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE