Traian Băsescu: Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un incompatibilALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că "îi pare rău" pentru că românii au de ales la alegerile prezidenţiale între "o marionetă a propriului lui partid, parte a sistemului corupt din PSD, şi altul care este incompatibil".

Traian Basescu: Imi pare rau ca romanii au de ales intre o marioneta a PSD-ului si un incompatibil
Traian Băsescu: Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un incompatibil

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Îmi pare rău că românii au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un alt candidat care, din păcate, din dorinţa de a parveni în funcţii cu orice preţ, nu a ţinut cont că asupra lui plana riscul incompatibilităţii, care se poate manifesta inclusiv după începerea mandatului", a declarat Băsescu, citat de Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Şeful statului a ţinut să precizeze că, în cazul de incompatibilitate a candidatului Klaus Iohannis, "o decizie a instanţei după validarea mandatului suspendă exercitarea funcţiei de către preşedinte".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Este situaţia pe care o blamăm toţi, cei responsabili, inclusiv legat de parlamentarii care au fost constatţi prin hotărâri definitive şi irevocabile a fi incompatibili, şi le cerem să îşi înceteze mandatele de parlamentari, chiar dacă ei erau consilieri la momentul la care au fost în această situaţie", a precizat Băsescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele Băsescu a susţinut că "românii au de ales între unul care este o marionetă a propriului lui partid şi, de fapt, este parte a sistemului corupt din PSD, şi altul care este imcompatibil şi este foarte greu să spună cum au avut ghinion ceilalţi profesori, de nu au putut să aibă şi ei şase-şapte case prin România".

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, incompatibil, Klaus Iohannis, PMP, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE