Traian Băsescu: Îmi voi petrece prima seară cu fratele meu, după ce va fi eliberatPreşedintele PMP Traian Băsescu a declarat joi, la B1, că îşi va petrece prima seară cu fratele său, Mircea, imediat după ce acesta va fi eliberat din închisoare, şi a adăugat sarcastic că se bucură de faptul că nu i-a fost confiscată casa, să rămână la bătrâneţe fără locuinţă.

Mircea Basescu si Traian Basescu
Mircea Băsescu şi Traian Băsescu

Traian Băsescu a mărturist că îşi va petrece prima seară cu fratele său, Mircea, după ce acesta va fi eliberat din închisoare.

Preşedintele PMP a ţinut să precizeze că nu a înţeles unde s-au dat cei 250.00 de euro fratelui său, care a susţinut că nu i-a luat.

"Măcar să-l văd acasă. Slavă Domnului că Curtea de Apel nu a mers şi la confiscarea casei, să îl lase la bătrâneţe fără casă, în condiţiile în care nu a luat bani", a mai spus Băsescu.

Mircea Băsescu poate fi eliberat condiţionat din închisoare după ce Judecătoria Medgidia a admis, joi după-amiază, solicitarea acestuia, însă decizia nu este definitivă.

Băsescu a fost condamnat în luna iunie la patru patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

Etichete: mircea Băsescu, mircea basescu eliberat conditionat, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE