Traian Băsescu: "Numirea politrucului Dan Mihalache în funcţia de ambasador, o mare eroare"Fostul preşedinte Traian Băsescu critică decizia lui Klaus Iohannis de a-l propune pe şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, în funcţia de ambasador în Marea Britanie. 

Traian Basescu
Traian Băsescu

"Dan Mihalache, poate în Africa? Numirea lui Dan Mihalache în funcţia de ambasador al României in Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord este o mare eroare.

O argumentare a afirmaţiei ar fi şi prea complicată şi nici n-ar putea fi completă din cauza complexului de interese pe care România le are în relaţia cu Londra. Această relaţie complexă poate fi ţinută la un nivel consistent numai cu un diplomat profesionist, experimentat şi bun cunoscător al intereselor reciproce ale celor două ţări.

Numirea politrucului Dan Mihalache în funcţia de ambasador al României la Londra este o mare eroare diplomatică.
Dacă tot trebuie să fie ambasador, poate încercăm cu Mihalache undeva prin Africa?", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a aprobat, săptămâna trecută, 19 noi ambasadori ai României. Cap de listă este Dan Mihalache, care va părăsi Cotroceniul pentru postul de ambasador în Marea Britanie. 

Etichete: Dan Mihalache, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE