Traian Băsescu: Președintele Iohannis n-a înțeles că niciodată nu câștigi când te susțin AnteneleFostul președinte Traian Băsescu l-a atacat din nou pe actualul președinte, Klaus Iohannis, susținând că "aruncă în aer statul de drept" și că este susținut de trustul Intact.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis n-a inteles ca niciodata nu castigi cand te sustin Antenele
Traian Băsescu: Președintele Iohannis n-a înțeles că niciodată nu câștigi când te susțin Antenele
Foto: aktual24.ro

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la Nasul TV, ca presedintele Klaus Iohannis, prin declaratii precum cele privind notificarea ANAF de evacuare la adresa Antenelor, arunca in aer si statul de drept si l-a avertizat pe seful statului ca "niciodata nu castigi cand te sustin Antenele", informează hotnews.ro.

Fostul președinte a declarat si ca  "Antenele si-au facut testul din Piata Constitutiei, au filmat sa se vada bine, dar testul lor a fost un esec" si ca "Niciodata OTV nu a fost atat de marsav cum este Antena 3".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat saptamana trecuta, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru ''banale motive administrative'' şi a criticat abordarea ''heirupistă'' a ANAF.  Afirmaţiile şefului statului au fost criticate pe pagina de Facebook a acestuia, iar în semn de protest, unii internauţi au decis să îşi retragă like-ul de pe pagină.  Preşedintele a revenit insa cu clarificări, declarand că nu este apropiat de trustul de presă Intact şi că a înţeles foarte clar mesajul pe care l-a primit în aceste zile via Facebook.

Etichete: antena 3, Klaus Iohannis, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h