Traian Băsescu revine: "S-a enervat cineva? Calm, calm... Lista extinsă"Fostul preşedinte Traian Băsescu revine cu un nou mesaj pe Facebook referitor la produsele care îşi fac reclamă pe posturile Antena 3 şi Antena 1. Băsescu a completat lista produselor pe care a decis să nu le mai cumpere şi îi îndeamnă pe "băsişti" şi nu numai să facă acelaşi lucru. 

Traian Basescu
Traian Băsescu

După ce a anunţat că nu va mai cumpăra produsele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, Traian Băsescu extinde lista.

"S-a enervat cineva? Calm, calm...enervarea dăunează grav sănătăţii. Lista extinsă.

Familia mea nu vrea să plătească bani pentru propaganda turnătorului Voiculescu şi a acoliţilor săi. Drept pentru care, alături de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal şi medicamentul Strepsils, familia mea a adăugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpăra şi sprayul de bucătărie Ambipur, pasta de dinţi Lacalut şi deodorantele Dove pe care le foloseam pînă acum. Motivul? Îşi fac reclamă pe televiziunile Antena 1 şi Antena 3. Pe piaţă, există şi alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanţează prin publicitate pe turnătorul Voiculescu şi pe acoliţii săi de la Antena 3.

Îi îndemn pe toţi simpatizanţii mei, cei care zilnic sunt umiliţi la Antena 3 pentru că sunt "băsişti", dar şi pe cei care nu sunt "băsişti" să nu mai cumpere aceste mărci de produse, care, probabil fără intenţie, par a se asocia cu mîndrie cu turnătorul Voiculescu şi acoliţii lui de la Antena 3.

Eu şi familia mea nu vrem să băgăm bani în buzunarul turnătorului Voiculescu şi al acoliţilor săi de la Antena 3. Asta pentru că banii de publicitate se regăsesc în preţul cu care noi cumpărăm aceste produse din magazine.

De ce să-i dăm bani turnătorului Voiculescu şi acoliţilor săi de la Antena 3?", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

CITEŞTE ŞI REACŢIA lui Mircea Badea la îndemnul lui Băsescu. Cum s-a pozat realizatorul TV

Etichete: antena 3, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
La Gherla
28 feb 19:38
+0
VOTURI
-0
Te-n gura matii de nenorocit !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h