Traian Băsescu s-a întâlnit cu membrii PMP la un restaurant din CapitalăDupă mitingul organiyat de Partidul Mișcarea Populară, sâmbătă, în Capitală, președintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu o parte dintre membrii partidului la un restaurant. O fotografie care îi înfăţişează pe Traian Băsescu, Adrian Papahagi şi Theodor Paleologu, în restaurant, a fost postată pe Facebook.

Traian Basescu s-a intalnit cu membrii PMP la un restaurant din Capitala
Traian Băsescu s-a întâlnit cu membrii PMP la un restaurant din Capitală

"Băsescu şi Adrian Papahagi, după mitingul Mişcării Populare", a notat Preda lângă această fotografie, în care poate fi văzut şi Theodor Paleologu, cadrul fiind acela al unui restaurant.

"Adevăratul lux: un europarlamentar ca fotograf ", a comentat Adrian Papahagi, la puţin timp după ce a fost postată această imagine. "Lăsaţi speculaţiile. Ne-am strâns mâna cu mare simpatie şi căldură, ca de-obicei", a mai scris Papahagi, răspunzând unora dintre cei care au postat la rândul lor comentarii pe pagina de Facebook a lui Preda.

Partidul Mişcarea Populară a organizat, sâmbătă, în Capitală, un protest faţă de introducerea accizei suplimentare la combustibil, mitingul din Piaţa George Enescu, la care au luat cuvântul reprezentanţi ai PMP şi ai Fundaţiei Mişcarea Populară, continuând cu un marş până în Piaţa Victoriei, în faţa sediului Guvernului.

Între cei care au urcat pe scena amenajată în Piaţa George Enescu s-au numărat Eugen Tomac, Elena Udrea, Cristian Preda, Marian Preda, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu, Adrian Papahagi. Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, în zona Eroilor, la unul din corturile de campanie ale PMP, petiţia pentru respingerea taxei suplimentare la carburant pe care Guvernul doreşte să o introducă. El a spus că a promis că va semna petiţia PMP împotriva taxei suplimentare la carburant, dar nu va participa la mitingul pe această temă organizat sâmbătă de PMP.

Sursa: Mediafax

Etichete: Cristian Preda, miting, PMP, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE