Traian Băsescu, după ce numărul lui de telefon a fost publicat pe Facebook: "Așa am vrut"Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, s-a înscris în PMP, vineri. În conferinţa de presă susţinută la finalul întâlnirii de la sediul partidului, Băsescu a afişat în fața camerelor de filmat documentul care atestă adeziunea, pe care apare şi numărul de telefon. Ulterior, PMP a publicat documentul pe internet. Fostul președinte susține că nu a fost vorba de o gafă, ci de ceva deliberat.

UPDATE: „Dacă era o greşeală, îl retrăgeam imediat. A fost deliberat”, a declarat Traian Băsescu pentru adevarul.ro când a fost întrebat dacă publicarea numărului de telefon a fost o gafă.

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a făcut public numărul de mobil atunci când a prezentat, vineri, în faţa camerelor de luat vederi şi a fotografilor, adeziunea sa la Partidul Mişcarea Populară.

"Primul şi cel mai important motiv al revenirii mele în viaţa politică este legat de ceea ce se întâmplă din 12 decembrie 2014. Este vorba despre o campanie furibundă de denigrare a celor două mandate, a transformărilor prin care a trecut ţara în ultimii zece ani, transformări care au consolidat statul de drept, şi al eforturilor pe care îl depun trusturi mass media şi, spre surprinderea mea, instituţii ale statului pentru discreditarea mea", a declarat Traian Băsescu.

Vezi aici ce a mai spus fostul preşedinte.

Ulterior, PMP a publicat, pe site-ul partidului, documentul, cu tot cu numărul de telefon al noului membru.

Foto: bn24.ro

Etichete: numar de telefon traian basescu, PMP, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h