TRAMVAI DERAIAT în Capitală. Circulaţia în zonă, ÎNTRERUPTĂ timp de o orăUn tramvai a deraiat luni în zona intersecţiei dintre Calea Rahovei şi Ferentari. Din fericire, mijlocul de transport în comun era gol şi se pregătea să se retragă. 

Tramvai deraiat in Bucuresti
Tramvai deraiat în Bucureşti

Astfel, la intersecţia dintre Calea Rahovei şi Ferentari, roţile tramvaiului au ieşit de pe şină, în timp ce mijlocul de transport se pregătea să se retragă, scrie Antena 3.

Cu toate acestea, din fericire, în momentul incidentului nu erau călători în tramvai, iar circulaţia în zonă a fost reluată după mai bine de o oră. Ulterior, vagonul a fost retras de pe linie. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii incidentului.

Etichete: Bucureşti, Ferentari, Rahova, tramvai deraiat bucuresti, TRAMVAI DERAIAT în Capitală

0/1 COMENTARII
Capitala
07 Jun 07:20
+0
VOTURI
-0
Degeaba se fac "cercetari". Cauza e stiuta de ani de zile si ascunsa sub pres de toti care s-au cazat la primarie timp de 25 de ani: Tramvaie vechi de 50 de ani de cad tablele de pe ele, cale ferata veche de peste 50 de ani, suduri rupte de ani de zile, electrozi lipsa s.a.m.d. Suntem europeni numai la propaganda, in rest bucalele e undeva prin India.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h