TRAMVAIE BLOCATE! Circulaţia pe liniile 41 şi 47 a fost oprită. Anunţul RATBCirculaţia tramvaielor 41 a fost blocată, vineri dimineaţa, după ce un tramvai s-a defectat la Piaţa Presei şi a blocat pe ambele sensuri linia. De asemenea, linia 47 este blocată şi nu se circulă pe Calea 13 Septembrie.

Tramvaiul 41
Tramvaiul 41

"La capăt de linie Piaţa Presei un tramvai defect, cu salvare ruptă, blochează pe ambele sensuri linia 41", se arată într-o postare a RATB, pe Twitter.

După ce tramvaiul defect a fost retras, circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost reluată.

"Nu a fost necesară linie navetă", a precizat RATB.

De asemenea, linia 47 este blocată şi nu se circulă pe Calea 13 Septembrie, între Drumul Sării şi Sebastian, pe sensul Şoseaua Progresului, după ce un autoturism a eşuat pe linia de tramvai tip CF.

"Pe Calea 13 Septembrie, între Drumul Sării şi Sebastian, sens Şoseaua Progresului, autoturism eşuat pe linia de tramvai tip CF. Blocare linia 47. Au fost anunţate autorităţile", a anunţat RATB.

Etichete: 41, 47, RATB, tramvai blocat

0/2 COMENTARII
Jennifer Roberts
25 aug 14:09
+0
VOTURI
-0
Är du i någon ekonomisk kris? Behöver du en LÅN för att refinansiera ditt hem, eller utöka ditt företag? Behöver du LÅN för att lösa brådskande skulder och stanna hos en långivare? Behöver du LÅN för att betala dina räkningar? etc. Få ditt lån från $ 1000 till $ 50,000,000.00 US Dollar / EURO / POUNDS, till en kurs av 3%. Pengar överförts till ditt konto inom 3 timmar efter godkännande. Om du är intresserad av att få en Lån, tveka inte att skicka din förfrågan till oss via e-post:jenniferrobertsloanfirm46@gmail.com eller Text Me:+1(480)939-8543 eller via-hemsida:https://jenniferrobertsloa.wixsite.com/mysite/home
Jean Carlos
24 mar 03:00
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de un împrumut?

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: ( Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru (persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații) la rata superioară a dobânzii de 3%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: { Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 }

Iată câteva dintre zonele pe care vă putem ajuta

* Financiar
* Credite de afaceri
* Imprumut personal
* Credit pentru investiții
* Imprumut auto
* Credite pentru construcții
* Consolidarea datoriilor
* Linie de credit
* Închiriați leasing
* Al doilea credit ipotecar
* Răscumpărarea creditului
* Credite auto
* Credit ipotecar
* Credite de refinanțare
* Credite pentru studenți


Email: Creditplusfinance11@gmail.com
Whatsapp +16234044993

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE