Tramvaie BLOCATE în București, după ce asfaltul dintre șine s-a umflat FOTOMai multe tramvaie care circulă pe liniile 1 şi 46 au rămas blocate, miercuri, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, după ce asfaltul dintre şine s-a umflat din cauza variaţiilor de temperatură. Specialiștii RATB au intervenit pentru remedierea problemei.

Tramvaie BLOCATE in Bucuresti, dupa ce asfaltul dintre sine s-a umflat FOTO
Tramvaie BLOCATE în București, după ce asfaltul dintre șine s-a umflat FOTO
Foto: Simona Mocanu Facebook

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, a declarat, pentru News.ro, că Regia a fost sesizată la ora 19.30 cu privire la faptul că tramvaiele de pe liniile 1 şi 46 nu pot circula, ca urmare a degradării spontane a asfaltului.

Concret, a explicat Tobescu, de la variaţia de temperatură şi, ulterior, de la temperatura ridicată de pe parcursul zilei de miercuri, asfaltul dintre şinele de tramvai s-a umflat şi a crăpat, iar astfel a făcut imposibilă circulaţia tramvaielor.

Tobescu precizează că momentan sunt blocate 4-5 tramvaie de pe aceste linii ale RATB, iar specialiştii Regiei au intervenit la foarte scurt timp după semnalarea problemei. Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, situaţia va fi remediată în scurt timp, iar circulaţia tramvaielor va fi reluată. Tobescu menţionează că astfel de situaţii apar des şi sunt generate de temperaturile ridicate.

Etichete: RATB, trafic, tramvaie, tramvaie blocate

0/2 COMENTARII
Ing.
16 iun 08:49
+0
VOTURI
-0
Asfaltul nu se dilată şi nici nu are armătură metalică... se dilată şinele între care e turnat, care îl strâng ca într-o menghină. Bine, în mod normal, şinele ar trebui să aibă din loc în loc câte un compensator de dilatare, dar ai noştrii toarnă asfaltul până la tirfoane, că arată mai frumos şi se poate merge şi cu maşina pe el (deşi teoretic nu e voie).
dorel
15 iun 23:03
+0
VOTURI
-0
pai daca e facut din aer..normal ca se umfla

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE