Tramvaie BLOCATE în Capitală din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linieCel puţin 15 tramvaie de pe patru linii RATB au fost blocate în trafic, joi dimineaţă, din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linia de tramvai la intersecţia Ion Mihalache cu Dr. Felix.

Tramvaie BLOCATE in Capitala din cauza unui sofer care si-a parcat masina pe linie
Tramvaie BLOCATE în Capitală din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linie

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), tramvaiele care circulă pe liniile 24, 42, 45 şi 46 au fost BLOCATE joi dimineaţă, timp de mai bine de o oră, din cauza unui şofer care şi-a lăsat maşina chiar pe linia de tramvai la intersecţia străzilor Ion Mihalache cu Dr. Felix.

Mii de călători au coborât din tramvaie şi au fost nevoiţi să ia alte mijloace de transport în comun pentru a ajunge la destinaţie.

"Disconfortul a fost cu atât mai mare cu cât aceste linii de tramvai fac legătura cu cartiere aglomerate precum iancului, Pantelimon şi Bucureştii noi", a declarat pentru RomaniaTV.net purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu care a menţionat că Regia a anunţat Poliţia.

Conform acestuia, circulaţia tramvaielor s-a reluat în jurul orei 11, după aproape 65 de minute în care tramvaiele de pe cele patru linii au stat pe loc.

Etichete: maşină parcată pe linia de tramvai, RATB, tramvaie blocate, tramvaie blocate bucureşti

0/10 COMENTARII
@ Amendatul
23 Sep 14:48
+0
VOTURI
-0
Amendatule, eu nu ma bazez niciodata pe asigurarea celui din fata mea. Opresc si ma asigur si eu ca pot trece, ca poate ala a fortat trecerea si eu nu mai am timp, pricepi?

Iar daca ti-ai luat amenda ca nu te-ai asigurat la o trecere la nivel, aia e vina ta. Nu conteaza ca s-a asigurat ala din fata ta, trebuie sa te asiguri si tu. Altfel te spala astia cu furtunul de pe locomotiva.
Amendatul
23 Sep 11:45
+0
VOTURI
-0
Stiti ce face politia ? Sta pe coclauri , unde mai e vreo bariera , urmareste soferii daca se asigura la trecerea de nivel ; chiar daca unul opreste si se asigura , trebuie oblgatoriul si urmatorul sa opreasca , ca daca nu , ia amenda cat jumatate din salariu mediu pe economie ... Stau "bietii" politai bagati pe drumuri secundare sa vaneze contravenienti , ce pe cele principale il lasa pe Dumnezeu , cu mare mila lui , sa aiba grija ! Traiasca politistul implicat in culegerea de amenzi de la cei care traverseaza cai ferate cu 5 - 10 km / ora !
GENERALUL
23 Sep 10:30
+0
VOTURI
-0
Eu nu inteleg nimic din poza asta, nu arata masina care blocheaza, dar nu asta e important. Mai grav este ca militienii nu au facut niic timp de o ora, chit ca aduceau o masina de tractare ptr cativa metri. Alta chestie: in general in situatii din astea, se gasesc mereu cativa oameni care sa o mute fortat, de aceea spuneam ca nu vad masina. Poate era o basculanta sau un TIR sau o limuzina de 20 de metri, de nu au fortat cumva mutarea ei, cum se mai procedeaza. In rest, sper totusi ca si-au luat amenda si isi va mai lua un proces din partea RATB, dar nu cred
Vasile
23 Sep 07:46
+0
VOTURI
-0
Tara de rahat, oameni de rahat, inclusiv aia care trebuie sa aplice legea ca si ei ie tot oameni. Daca facea asta in Austria, Germania, Cehia, Polonia, acum nu mai avea nici masina si mai avea si de plata banii de vreo 2-3 masini. Si bonus adio carnet. Dar noi suntem aicisia la Bukalakke. Ne dam sukari cu gipul la Parc Lache.
Murphy
23 Sep 05:12
+0
VOTURI
-0
Probabil soferul a crezut ca e vorba de sinele de metrou care au iesit la suprafata si stia ca metroul va circula abia prin 2200.
Ion
22 Sep 17:30
+0
VOTURI
-0
Poza zice tot; politistii nu respecta lega / codul rutier! Bucuresti e plin de masini parcate ilegal pe trotuare, treceri de pietoni… Trotuarele sunt pentru mașini, oamenii merg pe stradă
si al-treilea
22 Sep 17:12
+0
VOTURI
-0
Da' poza e misto aleasa: oprirea interzisa, de luni pana vineri, intre 7:30 si 19:30. Si as indrazni sa presupun ca, dupa numarul tramvaielor blocate nu e weekend, si dupa lumina, nu e nici seara sau noapte...
Deci, daca politistii se fac ca nu vad o incalcare grosolana a marcajelor rutiere, de ce s-ar sesiza pentru inca unul in plus?
si-al treilea
22 Sep 17:06
+0
VOTURI
-0
OK, si amenda? Cat e amenda? Cu cat a fost "felicitat" bizonul de catre RATB, pentru blocarea circulatiei tramvaielor, si cu cat de catre Politie, pentru blocarea unui drum public?
Astea-s informatii interesante, nu faptul ca a fost un dobitoc care si-a lasat cazanul in mijlocul strazii.
unul
22 Sep 14:46
+0
VOTURI
-0
Si asta pentru ca Militia nu-si face datoria.
Au cadru legal, blocarea unui drum public, de ce nu-l aplica? Prefera sa se dea cu fundul de pamant ca n-au salarii, sunt hingheriti de sefi, sunt vai de ei, dar unul sa se ridice si sa ceara aplicarea legii nu. Parcari aiurea, hotii la care militienii ridica din umeri... Si mai e si Godina care se plange pe Fakebook ca nu-i este respectata munca. Care munca? Uite, asta e munca militienilor. Fiecare face ce-l taie capul, ca pedepsele nu se dau...
altul
22 Sep 12:19
+0
VOTURI
-0
Pedepsele sunt foarte mici. Nesimtirea fara limite. Daca ar fi luat o amenda de cateva zeci de mii de lei, fara contesatari si chestii de genul nu ar mai fi facut.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE