Bolid de lux, tractat de tramvai după ce a blocat șinele zeci de minute. VIDEOMarți seară, mai multe tramvaie au rămas blocate pe șine, zeci de minute, din cauza unui bolid de lux.

Marți seară, mai multe tramvaie de pe linia 32 au rămas blocate pe șine, aproape jumătate de oră, din cauza unui bolid de lux, care a rămas blocat pe linia de tramvai. Calea de rulare a tramvaielor, tip CF, a fost deblocată abia după ce autoturismul marca Audi a fost tractat de un tramvai.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.35, pe Șos. Alexandriei, la intersecția cu str. Teiuș. ”Circulația tramvaielor de pe linia 32 a fost blocată pe ambele sensuri din cauza unui autoturism care a rămas suspendat pe calea de rulare a tramvaielor. Echipele de intervenție prezente la fața locului au degajat calea de rulare a tramvaielor, iar circulația a fost reluată la ora 21.00”, a declarat, pentru B365.ro, Brândușa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București.

Potrivit reprezentanților Asociației RO-Trans, la fața locului au rămas blocate peste 20 tramvaie, coloana întinzându-se pe aproape 500 m. ”Șoferul autoturismului, un băiat de bani gata, a declarat că dorea să depășească un alt autoturism care se deplasa cu viteză legală”, au precizat reprezentanții Asociației RO-Trans care au ajuns la locul incidentului.

Sursa video: Asociația RO-Trans

Șoferul autoturismului marca Audi, care a blocat circulația tramvaielor de pe linia 32, va avea de plătit despăgubiri către RATB pentru perioada în care a fost oprită circulația mijloacelor de transport în comun, potrivit reprezentanților Regiei. Astfel, în urma unor calcule ce vor fi efectuate de direcția de exploatare din cadrul RATB, prin serviciul juridic al Regiei i se vor imputa șoferului costurile aferente pierderilor suportate de RATB, din cauza blocării circulației mijloacelor de transport în comun.

Etichete: bolid de lux, linia 32, mijloace de transport în comun, RATB, realitatea, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Sectorul 5, Șos. Alexandriei, tramvai 32, tramvaie blocate, transport în comun

0/3 COMENTARII
B-38-WAW
29 aug 06:16
+0
VOTURI
-0
Scuzele mele, am gresit, aiuritul are numarul B-38-WAW...
Aiudi B-78-WAW
29 aug 06:13
+0
VOTURI
-0
"Ce faci, ma? Nu e corect! Ce faci, faci poze, iesim la ziar, ce faci?"

Da' e corect sa fii tu smecher cu Aiudi si sa-ti bati joc de toti calatorii din tramvai doar pentru ca tu habar n-ai de respect?
Ar fi trebuit sa-ti fie confiscata masina, aiuritule. Sper insa ca RATB-ul sa-ti ceara o suma buna, sa te invete pe unde sa mai circuli si data viitoare, iar Politia sa-ti ia carnetul pe luni intregi...
Andrei
29 aug 04:42
+0
VOTURI
-0
Ce cioara proasta. Daca prietenul tau e un incompetent de a ajuns pe linia de tramvai, atunci sa va fie de bine la amandoi. Ma intreb ce parere ar fi avut politia daca domnul cameraman era bruscat de maimuta. Plecau baietii la pachet cu dosarele penale.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE