Tramvaiele liniei 1, BLOCATE, miercuri seară din cauza unui autoturism lăsat pe linia de tramvaiUn şofer care şi-a lăsat maşina pe linia de tramvai a dat peste cap traficul tramvaielor 1 din Capitală, miercuri seară. În jurul orei 20, tramvaiele liniei 1 au fost blocate, circulaţia mijloacelor de transport în comun fiind oprită pentru aproximativ 40 de minute. 

Tramvaiele liniei 1 sunt BLOCATE, miercuri seara din cauza unui autoturism lasat pe linia de tramvai
Tramvaiele liniei 1 sunt BLOCATE, miercuri seară din cauza unui autoturism lăsat pe linia de tramvai

Potrivit oficialilor RATB, în această seară, tramvaiele liniei 1 au fost blocate în jurul orei 20 pe Şoseaua Mihai Bravu din cauza unui şofer care şi-a lăsat maşina pe linia de tramvai. 

"Tramvaiele liniei 1 sunt blocate la aceasta ora, pe Sos. Mihai Bravu, inainte de Pasajul Muncii sens Baba Novac, din cauza unui autoturism care stationeaza pe linia de tramvai", a anunţat Constantin Tobescu de la RATB. 

Dupa 40 minute, calea de rulare a fost eliberată şi circulaţia tramvaielor a fost reluată. Poliţia a fost la faţa locului.

"Precizez că din cauza unor astfel de situaţii, care sunt întâlnite frecvent în mai multe zone ale Capitalei, programele de circulaţie sunt perturbate şi implicit timpul de aşteptare din staţii creşte. Considerăm că este imperios necesar instituirea de culoare unice, în special pe principalele magistrale", susţin oficialii RATB. 

Etichete: circulatie tramvai 1, RATB, trafic blocat tramvai 1, tramvai 1

0/2 COMENTARII
Soferache
15 Oct 16:24
+0
VOTURI
-0
Cum ce pateste? NIMIC!
Mai ramane ca Politia și RATB sa-si ceara scuze c-au indraznit sa-l deranjeze pe bizon. Si precis ca scuza bou... pardon, bizonului a fost ca n-are locuri de parcare...
DREPTATE
15 Oct 16:18
+0
VOTURI
-0
VREAU SA STIU CE PATESTE CEL CARE SI-A LASAT MASINA CU NESIMTIRE SI A BLOCAT O MULTIME DE OAMENI.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE