Tramvaiul 41 va avea alt traseu până la vară. Circulația rutieră din Drumul Taberei va fi îngreunatăMetroul uşor, aşa cum este denumit tramvaiul 41 din Capitală, va fi deviat pentru lucrările la noua magistrală de metrou. Bucureştenii nu au primit încă oficial vestea de la autorităţi sau de la companiile implicate. Oamenii se tem că noul şantier va paraliza circulaţia pentru zeci de mii de locuitori din Drumul Taberei.

Tramvaiul 41 urmeaza sa fie deviat
Tramvaiul 41 urmează să fie deviat

Considerat de bucureşteni cel mai bun mijloc de transport în comun de la suprafaţă, tramvaiul 41 va fi deviat până în vara anului viitor, pentru lucrările la Magistrala 5 de metrou.

„Devierea tramvaiului 41 va fi făcută doar pe bulevardul Braşov în perioada aprilie 2018 - iulie 2019", au precizat oficialii Metrorex.

Motivul pentru care va fi deviată circulaţia îl reprezintă construirea a două pasaje de acces la metrou, similare cu cele din staţia Crângaşi.

Cu toate acestea, Primăria Capitalei, RATB sau Metrorex nu au anunţat până acum călătorii care vor fi suporta blocajele din trafic în intersecţia de la Piaţa Moghioroş.

„Intersecţia în care ne aflăm este vitală pentru două cartiere din Bucureşti. Este vorba de Drumul Taberei şi Prelungirea Ghencea, aflate în această direcţie. Peste 60 de mii de bucureşteni locuiesc în această zonă a Capitalei şi ar putea pierde în fiecare zi minute bune în trafic dacă lucrările de la suprafaţă şi cele din subteran se vor intersecta chiar aici", spune Cătălin Bălan, jurnalist Digi24.

Deocamdată nu se ştie cât va dura până când va fi mutată infrastructura, dar cert este că odată deviată circulaţia, blocajele în intersecţie vor fi inevitabile.

Etichete: 41, Bucureşti, tramvai 41

0/3 COMENTARII
Kennethpearf
04 mar 16:05
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Kennethpearf
03 mar 07:21
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Stephenstila
28 feb 14:17
+0
VOTURI
-0
TRADE SIMPLY AND QUICKLY WITH PROFESSIONAL SIGNALS! http://workle.website/5c

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h