Transfer de bani pe Facebook Messenger.Cum funcţionează serviciul prin care trimiţi bani prietenilorUtilizatorii Facebook le vor putea trimite bani prietenilor prin intermediul aplicatiei de chat Messenger. Serviciul este disponibil, deocamdata, doar in Statele Unite.

Transfer de bani pe Facebook Messenger.Cum functioneaza serviciul prin care trimiti bani prietenilor
Transfer de bani pe Facebook Messenger.Cum funcţionează serviciul prin care trimiţi bani prietenilor
Foto: adland.tv

Compania spune ca datele financiare ale userilor sunt criptate si adauga ca acestia pot alege pentru siguranta si un cod PIN cand vor sa trimita bani, informeaza Hotnews.ro.

Practic utilizatorii isi pot "lega" detaliile card-ului de contul din aplicatia de chat Messenger si pot sa trimita bani prietenilor direct din "fereastra" de chat.

In functie de banca cu care se va lucra, banii vor fi propriu-zis transferati intr-un interval cuprins intre o zi si trei zile, Ideea principala este insa simplitatea: transferul de bani sa fie la fel de usor precum chat-ul.

Facebook se alatura altor companii care au lansat servicii ultra-rapide de transfer peer-to-peer. Facebook si-a obligat utilizatori mobili sa foloseasca aplicatia Messenger pentru chat, iar acum a ajuns sa aiba jumatate de miliard de utilizatori.

Serviciul este in prezent valabil doar pentru carduri de debit si nu pentru cele de credit sau pentru debit prepay.

Etichete: bani facebook, bani facebook messenger, Facebook messenger

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h