Transport RATB gratuit. Băsescu, despre propunerea Gabrielei Firea: "Este o soluție irațională"Traian Băsescu consideră că propunerea primarului general ales, Gabriela Firea, privind transportul gratuit cu RATB pentru toate categoriile de persoane este o soluție "irațională".

RATB
RATB

Fostul președinte al României Traian Băsescu a declarat, miercuri, într-o emisiune la România TV, că, fiind nevoită să acopere toate cheltuielile de funcționare ale RATB, Primăria Capitalei ar rămâne fără bani de investiții.

"Este o soluție irațională. RATB consumă cam 1.500 de milioane de lei pe an. Cu ce mai faci alte investiții necesare prin capitală? Păi, să dea și încălzire gratis la tot poporul și am rezolvat problema. (...) Poate se mai gândește", a afirmat Băsescu.

Noul primar general ales al Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca transportul public de suprafață din București să fie gratuit. Firea a declarat că a discutat deja cu specialişti care i-au transmis că transportul gratuit cu RATB este un proiect realizabil. O altă prioritate a social-democratei este reintroducerea biletului unic RATB-Metrou.

Etichete: Gabriela Firea, RATB, Traian Băsescu, TRANSPORT GRATUIT RATB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE