Transportatorii anunţă un protest de mare amploare la nivel naţional împotriva tarifelor RCATransportatorii anunţă că vor organiza un protest de mare amploare la nivel naţional împotriva tarifelor RCA.

Transportatorii anunta un protest de mare amploare la nivel national impotriva tarifelor RCA
Transportatorii anunţă un protest de mare amploare la nivel naţional împotriva tarifelor RCA

Potrivit unui comunicat de presa remis B365.ro, Federatia Operatorilor Romani de Transport a inceput mobilizarea generala pentru organizarea unui protest de mare amploare la nivel national impotriva cresterii exagerate a tarifelor RCA, lipsei de infrastructura si impotriva supraacizei carburantilor.

"In maxim doua saptamani va fi organizata o manifestatie la care sunt asteptati sa participe transportatori de marfuri si pasageri din toate zonele tarii. La ultimele proteste organizate de FORT centura capitalei a fost blocata pentru mai multe zile, circulatia desfasurandu-se cu mare dificultate.

FORT a lansat apelul pentru mobilizare la nivel national si spera sa coaguleze toate fortele din randul transportatorilor romani intr-o miscare de protest de mare amploare", se precizeaza in comunicatul citat.

Etichete: protest, RCA, tarife

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE