Transportatorii protestează pe 15 septembrie în Piaţa Victoriei. Firea a semnat protocolulAsociaţiile de transportatori rutieri au semnat un protocol cu Primăria generală a Capitalei, semnat de principalii lideri ai transportatorilor şi de primarul Gabriela Firea, prin care se stabilesc regulile privind protestul din 15 septembrie din Piaţa Victoriei.

Transportatorii protesteaza pe 15 septembrie in Piata Victoriei
Transportatorii protestează pe 15 septembrie în Piaţa Victoriei

Transportatorii organizează acest protest în special pentru că sunt nemulţumiţi de scumpirea poliţelor RCA.

Protocolul fixează orele şi traseele de afluire pentru participanţii la mitingul de protest. Protestul va avea loc între orele 9 şi 15, cu participarea a cel mult 5.500 de persoane şi cel mult 5.000 de autovehicule.

Protestul este organizat de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România COTAR, Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale (ARTRI), Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002 (APTE2002), Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) şi Asociaţia Operatorilor de Transport Rutier Apulum.

Etichete: Gabriela Firea, protest Piaţa Victoriei, protest transportatori

0/1 COMENTARII
miau
09 sep 19:55
+0
VOTURI
-0
"Protestul va avea loc între orele 9 şi 15, cu participarea a cel mult 5.500 de persoane şi cel mult 5.000 de autovehicule."

Valeu! 5000 de masini? Care trebuie sa fie in piata inainte de ora 9, ca la 9 incepe scandalul, si trebuie sa plece dupa ora 15? Va dati seama ca ziua aia nu mai circula nimeni in Bucurestiul asta nenorocit de atatia "primari"???

Si daca primarita primea mesaje ca e blocat Kiseleff, acum nu mai primeste mesaje c-o sa fie blocata piata Victoriei?
Sau Victoriei e bine sa fie blocata, ca acolo-i Guvernul, pe Kiseleff e sefu' Dragnea, care trebuie sa aiba conditii sa ajunga la munca...?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE